На курортах оздоровлять майже 300 бійців АТО Дніпропетровщини

На курортах оздоровлять майже 300 бійців АТО Дніпропетровщини

Фото: jarmarok.com.ua

Стартувала програма з оздоровлення учасників АТО в санаторіях України. Дніпропетровщина отримала 295 путівок. Перші 18 бійців вже відпочили.

Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

Всього Київ видав 295 путівок, 226 з них вже роздали учасникам АТО. Ще 69 - чекають бажаючих оздоровитися. Перші вісімнадцять бійців вже оздоровились.

Щоб отримати путівку, потрібно прийти в управління соцзахисту за місцем проживання.З собою треба мати медичну довідку про необхідність санаторно-курортного лікування, посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та довідку про те, що людина брала участь в АТО.

«Якщо воїн не в змозі прийти сам, це може зробити його представник - мама, дружина, чи сестра. Ми не наполягаємо на особистій присутності бійця, розуміємо, що це не завжди можливо», - пояснила директор департаменту соціального захисту населення Вікторія Крупська.

Курорти, в яких бійці АТО можуть безкоштовно відпочити і поправити здоров'я, розкидані по всій Україні. Це санаторій «Дніпровський» у Дніпродзержинську, «Карпатські Зорі» у Львівській області, «Гусарське Урочище» на Кіровоградщині, «Сонячний» - на Павлоградщині, «Мошногір'я» у Черкащині, київські Конча-Заспа і Феофанія та одеські «Золота Нива», «Орізонт» і санаторій «Лермонтовський».

Комментарии (2)

22:08, 22 сентября 2015

А остальные 10000 как?

Ведун Богадар

08:50, 01 января 2016

Обращение с верой, правдой и любовью к украинскому и российскому народу. Войну можно остановить только в одном случае – если на войну никто не пойдёт, с обеих сторон. Почти весь люд скрывается от принудительной военной поруки, но проблема братоубийства остаётся, потому что, прячась, вы поступаете не по совести. Ваш страх вынуждает врага нападать! Но если отказаться от страха и греха убийств по причине нравственности и совести, при этом пройти обучение в Славяно-Ведическом Храме Наследия Предков, став священнослужителем или советником мирян, то самый лютый враг из тёмных сил не сможет заставить вас убивать ближнего своего. Помогите остановить войну! С любовью, Ведун Богадар!!! http://www.vedavat.com.ua/education.html

Ссылка скопирована в буфер обмена