Дорожня абетка для маленьких школярів від вартових доріг Криворіжжя

Дорожня абетка для маленьких школярів від вартових доріг Криворіжжя

Фото: chto-proishodit.ru

У рамках проведення на території області профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» працівники Державтоінспекції Дніпропетровщини відвідують дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади регіону, де проводять тематичні уроки, бесіди та повчальні лекції. Мета таких заходів – нагадати школярам та дошкільнятам, що тільки знання та дотримання Правил дорожнього руху запорука життя та здоров’я на дорозі.

Вартові доріг Криворіжжя, аби ще раз нагадати школярикам про необхідність дотримання Правил дорожнього руху провели виховну годину з безпеки дорожнього руху в загальноосвітніх навчальних закладах.

Інформація була подана школярикам в ігровій формі, тому заняття вийшли не тільки корисними, а й захоплюючими.

Перш за все, завдання працівників ДАІ та педагогів полягала в тому, щоб діти не тільки знали правила дорожнього руху, але й свідомо дотримувалися їх.

На цих уроках, за допомогою спеціальних цікавих завдань, діти розширили знання дорожньої абетки, розвивали пам'ять, логічне мислення, вміння міркувати і висловлювати власні думки.

Також співробітники ДАІ разом з ЮІРівцями розповіли учням, як правильно поводитися пішоходам в темний час доби і навіщо потрібні світло відбиваючі елементи на одязі і шкільних ранцях.

Вкрай важливо було пояснити школярам цінність людського життя, їх власного та їх близьких. Дати зрозуміти, що життя - це не комп'ютерна гра, адже небезпеки в ній більше, ніж в реальній і «перезавантажитися» вже буде неможливо.

Наприкінці зустрічі юні учасники дорожнього руху отримали від гостей головне - велику кількість позитивних емоцій та знання, без яких не обійтися в повсякденному житті.

Державтоінспекція закликає дорослих не забувайте про правила безпеки під час перевезення малечі в авто та кожного разу, коли маленькі пішоходи збираються до школи або вулиці, нагадайте їм про Правила поведінки на дорозі. Також потурбуйтесь, щоб ваша дитина була завжди помітною на дорозі, обов’язково прослідкуйте, щоб у темну пору доби на дитячому одязі були світло відбиваючи елементи.

Комментарии (3)

22:17, 10 сентября 2015

еще было бы не полохо показывать какие-то обучающие видеосюжеты.

22:23, 10 сентября 2015

Извините, но много грамматических и стилистических ошибок в тексте. На кого рассчитано? Проверяйте перед публикацией.

23:34, 10 сентября 2015

[Гость] Трям, у меня такая проблема когда я с телефона текст набираю)по моему они тоже статьи через мобилку редактируют))

Ссылка скопирована в буфер обмена