Завдяки роботі учасникам АТО, співробітникам правоохоронних органів та СБУ свята на Дніпропетровщині пройшли мирно

Завдяки роботі учасникам АТО, співробітникам правоохоронних органів та СБУ свята на Дніпропетровщині пройшли мирно

Фото: Первый Криворожский

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко подякував українським бійцям в зоні АТО, правоохоронним органам та службі безпеки за чітку, скоординовану роботу під час святкування на Дніпропетровщині Дня Прапора та Дня незалежності. Це дозволило провести святкові дні без конфліктів та надзвичайних ситуацій.


«Від імені мешканців області висловлюю слова щирої подяки та вдячності всім, завдяки кому в регіоні панує мир та спокій! Це наші українські воїни на передовій в зоні АТО, які зі зброєю в руках надійно захищають Дніпропетровщину від небажаних «гостей». Це сотні працівників правоохоронних органів та СБУ. Саме завдяки їх професіоналізму, чіткій та скоординованій роботі жителі міст та сіл відчувають себе у безпеці», - заявив Валентин Резніченко.


Вихідними Україна відзначила День Прапора та День незалежності. В усіх містах і районах Дніпропетровщини пройшло більше 100 масових заходів. До них долучилися близько 100 тисяч мешканців та гостей регіону. Жодного випадку збройного інциденту та випадків екстремізму в Дніпропетровській області не зафіксовано. Під час свят правоохоронці працювали в посиленому режимі. На вахту вийшли близько 2 тисяч міліціонерів.

Комментарии (4)

Sokker 1

13:34, 25 августа 2015

22 года все праздники на Украине проходили мирно, и никого за это не благодарили. А теперь благодарят за то, что в регионе прошли мирно, за всю Украину уже молчим. И от кого "зі зброєю в руках надійно захищають Дніпропетровщину наші українські воїни на передовій в зоні АТО"? Кто нападал на Днепропетровщину? А вот на Донбасс действительно напали, и продолжают нападать и обстреливать.

13:58, 25 августа 2015

Sоккеr 1, защищают Днепропетровщину от терактов таких придурков, которые привозят оружие и гранаты и подрывают что и кого угодно.

Sokker 1

14:13, 25 августа 2015

А откуда придурки привозят оружие и гранаты? Почему 22 года никто не привозил оружие и гранаты? А может все взаимосвязано? Не начали бы войну (так называемое АТО), не было бы таких возможностей у придурков. Это мне напомнило 90-е, когда рекетиры сначала нападали на бизнесменов, а потом за определенную плату их защищали (от себя же).

15:50, 25 августа 2015

Sоккеr 1, полностью согласен!"завдяки"упырям безбашеным бойню наДонбассе развязали,теперь"захищають",гля "від гранат та кулеметів"-брехня лютая!

Ссылка скопирована в буфер обмена