На Дніпропетровщині вшанували пам`ять загиблих міліціонерів

На Дніпропетровщині вшанували пам`ять загиблих міліціонерів

Фото: adm.dp.gov.ua

Сьогодні День пам’яті загиблих працівників міліції. В обласному управлінні МВС зібралися родичі та друзі тих, хто поклав своє життя під час виконання службових обов’язків. Очі присутніх й досі сповнені болем від втрати найдорожчих людей та водночас гордістю за них. Вшанувати героїв приїхав й голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.


«Ми згадуємо тих, хто загинув, захищаючи Батьківщину. Більшість були зовсім молодими, але здійснили подвиг. Нема таких слів, якими можна висловити біль втрати або замінити сина, батька, чоловіка, брата. Вічна пам'ять загиблим!», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Серед присутніх у залі були й родичі п’ятьох міліціонерів, які полягли в АТО. Валентин Резніченко вручив їм ордени «За мужність» ІІІ ступеня.
Мати одного з героїв Галина Кузьменко сказала: «Неможливо позбутися болю від втрати, але є одне – життя. Воно перемагає все. Це найдорожче, що ми маємо. Тому не втрачайте себе, живіть, народжуйте дітей. Наші діти повторюються в онуках і назавжди залишаються у наших серцях. Дякую тим, хто у цей день поруч із нами, за підтримку, за пам'ять».


Начальник ГУ МВС в Дніпропетровській області генерал-майор міліції Ігор Репешко зазначив, що всього за роки незалежності регіон втратив 66 міліціонерів, з них 16 загинули в АТО.


«Ми пам’ятає кожного, піклуємось про їх сім’ї. На прикладі наших героїв виховуються молоді міліціонери. Батьківську справу продовжують 20 дітей. Пам’ять про загиблих солдатів правопорядку завжди житиме у наших серцях», – сказав він.

Комментарии (1)

Украинец

19:39, 23 августа 2015

Интересно, а как этим выжившим , но получившим серьёзные ранения помогают??? Это всё только на словах всё, есть друзья милиционеры-инвалиды никому (руководству МВД) не нужные. Не живут, а выживают!!!!!! Вспомните о них хоть в этот день... Пригласите на мероприятие. Вдов приглашают, помогают, это хорошо. А у инвалидов тоже семьи есть и они хотят есть.... ПРИМИТЕ МЕРЫ!!!!!!!!! Пока не поздно....

Ссылка скопирована в буфер обмена