ГАИ сможет отбирать авто у таксистов без лицензии

ГАИ сможет отбирать авто у таксистов без лицензии

Фото: man.tochka.net

Подвозить людей за деньги смогут только таксисты с лицензией. В противном случае, автовладелец может лишиться своего транспортного средства.

Так, сотрудники ГАИ имеют право изымать автомобили таксистов, работающих без лицензии. Эта норма предусмотрена в законопроекте, призванном отрегулировать перевозки в такси и автомобилях на заказ.

Также, разработчики законопроекта включили в него ряд нововведений. Например, предложено ввести «разрешительные карточки», которые получат водители, занимающиеся перевозками.

Напомним, что Министерство инфраструктуры недавно предложило в принудительном порядке установить всем таксистам счетчики для пассажиров,.

Комментарии (7)

18:13, 23 марта 2012

Скажет, что друга везу и досвидос...

21:30, 04 января 2013

[Гость] Гена, правду кажеш! Я ось саме так вже шостий рік працюю... Бо щоб отримати ліцензію, а потім всі податки поплатити... Треба мати чугуно-сталеві нерви і бути мільйонером!!! )))))

19:31, 23 марта 2012

И пРАВИЛЬНО СДЕЛАЕТ...

00:27, 24 марта 2012

Стаття 41. Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності.

Право приватної власності набувається в порядку, визначеному законом.

Громадяни для задоволення своїх потреб можуть користуватися об'єктами права державної та комунальної власності відповідно до закону.

Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Примусове відчуження об'єктів права приватної власності може бути застосоване лише як виняток з мотивів суспільної необхідності, на підставі і в порядку, встановлених законом, та за умови попереднього і повного відшкодування їх вартості. Примусове відчуження таких об'єктів з наступним повним відшкодуванням їх вартості допускається лише в умовах воєнного чи надзвичайного стану.

Конфіскація майна може бути застосована виключно за рішенням суду у випадках, обсязі та порядку, встановлених законом.

18:56, 24 марта 2012

[Гость] Гость Віктор, и Вы думаете гаишники это читали? их считать учили а не читать :)

21:31, 04 января 2013

[Гость] Криворожанин, а "мінус" мабуть ГАІшник поставив! )))))

21:43, 26 марта 2012

[Гость] Криворожанин, как не прискорбно, но это так...

Ссылка скопирована в буфер обмена