Криворізька учениця Марина Куждіна стала переможницею у всеукраїнському конкурсі «Чорно-біле кіно»

Криворізька учениця Марина Куждіна стала переможницею у всеукраїнському конкурсі «Чорно-біле кіно»

Фото: Інгулецький виконком

Якщо людина талановита, то вона талановита в усьому. Така і є Марина Куждіна, учениця 6-А класу КЗШ №114. Відмінниця, активістка та розумниця. Вона ще й отримала за свою творчу працю нагороду - подяку та премію.

Про це повідомляє прес-служба виконкому Інгулецької районної у місті Кривий Ріг ради.

Проект всеукраїнського масштабу «Чорно-біле кіно» стартував у Рівному. Фільм про шкоду наркотиків та алкоголю у підлітковому віці унікальний тим, що творять його самі ж підлітки. 

Як розповів лінійний продюсер документально-художнього проекту «Чорно-біле кіно» Сергій Кучик, ідея конкурсу полягає у тому, щоб показати школярам і студентам дві сторони медалі та дати можливість зробити свій вибір.

«Сюжет  побудований на грі контрастів, – каже Сергій Кучик, – у чорному кольорі ми показуємо до чого призводить вживання алкоголю і наркотиків. У білому – як би могло бути, якби підлітки не спокусилися на шкідливі звички та зробили інший вибір. Зрозуміло, що фільмів про шкідливість наркотиків та алкоголю є багато. Але жоден з них суттєво не вплинув на поведінку молоді і проблем з підлітковим алкоголізмом та наркоманією не зменшилося. Особливістю ж цього проекту є те, що «Чорно-біле кіно» – це фільм для підлітків, про підлітків і знімають його теж підлітки. Тобто є спроба по-новому, очима самих дітей показати глядачам ці проблеми і достукатися до сердець підлітків».

Комментарии (4)

18:50, 31 мая 2015

Наша гордость!!!

23:36, 31 мая 2015

Умница девочка, гордость родителей!

23:43, 31 мая 2015

Разрыв ватных пуканов гарантирован. Вата, учись созидать, а не гадить. Девочка в свои юные года уже сделала то, что ватнику за всю жизнь не сделать из-за просмотра расейских сериалов с перерывами на употребление бухла :)))

00:04, 01 июня 2015

[Гость] , ты думаешь к кому обращаешься, да они даже понять что такое созидание не способны.

Ссылка скопирована в буфер обмена