Подбайте завчасно за ліцензію на роздрібну торгівлю пивом

Подбайте завчасно за ліцензію на роздрібну торгівлю пивом

Фото: Первый Криворожский

ГУ ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу, що з 1-го липня 2015 року - пиво буде відноситись до алкогольних напоїв.

Тож, з 1-го липня 2015 року суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю пивом необхідно отримати ліцензію на право торгівлі алкогольними напоями. Декларація акцизного податку подається до територіальних підрозділів Державної фіскальної служби за місцем здійснення торгівельної діяльності. Акцизний податок сплачується у розмірі 5% від суми реалізованих підакцизних товарів.

Заява на отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами подається до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області або до Центру обслуговування платників за місцем торгівлі суб’єкта господарювання уповноваженою особою заявника або надсилається рекомендованим листом.

Комментарии (4)

09:05, 11 мая 2015

Уроды,что следующее будет с акцизой...со всего имеют бабки.

10:03, 11 мая 2015

Легализуйте наркотики . азартные игры и проституток. Хватит кормить мусоров. Заодно и лицензии продадите. А пиво можно и без лицензии тогда продавать.

16:38, 11 мая 2015

Правильно что подорожает этот своего рода наркотик.Интересно из чего его .бодяжат,хмеля сколько нет .Значит из какой-то дряни которая вызывает привыкание,особенно у молодёжи. Утром идею на работу ,а они уже с пивом

16:46, 11 мая 2015

Причём тут быдло?????????? Сам факт! По немного,и на всем будет стоять налог

Ссылка скопирована в буфер обмена