Майже 120 тис. мешканців Дніпропетровщини візьмуть участь в обласному суботнику

Майже 120 тис. мешканців Дніпропетровщини візьмуть участь в обласному суботнику

Фото: facebook.com

Майже 120 тис. мешканців Дніпропетровщини вийдуть на обласний суботник, який відбудеться 25-го квітня.

У планах – привести до ладу парки, сквери, алеї, прибудинкові території, посадити дерева та кущі, облаштувати газони, квітники, ліквідувати стихійні сміттєзвалища, очистити береги річок та дороги від сміття, а також виконати благоустрій пам’ятних місць Другої світової війни.

Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

Планується, що у регіоні буде прибрано майже 3,4 тис. га парків, скверів, алей та прибудинкових територій, висаджено понад 10,5 тис. дерев і 7,5 тис. кущів, облаштовано більше 13 га газонів й квітників. Також завдяки проведенню обласного суботника в області зникне 622 сміттєзвалища, буде очищено від сміття майже 250 км берегів річок та понад 1,3 тис. км доріг.

У заході візьмуть участь працівники підприємств, установ, представники громадський організацій Дніпропетровщини.

Долучитися до суботника зможуть й усі бажаючі мешканці області.

Комментарии (6)

09:47, 23 апреля 2015

Жопоблок счастлив - и деньги украдены и работы выполнены.

13:07, 23 апреля 2015

Так субботник это пораждение коммунистов .Сам Ленин на субботники ходил.Не позортесь и измените название.А то жители ЕС вас засмеют.Если вы уже европейцы то какие субботники.Делайте как в ЕС.

13:38, 23 апреля 2015

Лучше бы приобщились к полезному делу, чем сидеть и жаловаться!

14:29, 23 апреля 2015

[Гость] guеst, Солидарен всех трутней с белого дома на субботник и с ВР пусть приедут и помогут во главе с Сашкой открывачкой.Перед субботником ленточку перережут и вперед.Хоть что то для жителей Украины полезного сделают.А то у некоторых от сидячей работы уже мозги перебрались в противоположное направление.А мозг развивать нужно.А при физ .работе он не плохо развивается .

20:16, 23 апреля 2015

Так субботник, это ильича завет! Как же так, господа!? Ильича долой а субботники и первомай здравствуй? (Сарказм) в евпопу же идем

09:04, 24 апреля 2015

Вот потому и будете сидеть в говне.

Ссылка скопирована в буфер обмена