В Кривом Роге столкнулись Skoda и мопед. Водитель мопеда госпитализирован

В Кривом Роге столкнулись Skoda и мопед. Водитель мопеда госпитализирован

Фото: Первый Криворожский

Сегодня, 27-го сентября, около 11:00 в Саксаганском районе Кривого Рога произошло ДТП.

Автомобиль Skoda Oktavia двигался по улице Мелешкина со стороны площади Артема в сторону гостиницы «Киев». С переулка Бульварный выезжал мужчина на мопеде. Когда водитель мопеда осуществлял левый поворот произошло столкновение.

В результате ДТП пострадал водитель мопеда. Он госпитализирован с многочисленными ушибами и ссадинами. 

Комментарии (11)

17:43, 27 сентября 2014

Все сталося на моїх очах(( водії, будьте уважніші...

18:01, 27 сентября 2014

Надеюсь что вы оставили следователю контактный номер.

18:23, 27 сентября 2014

Если бы мопед знал пункт 11.14ПДД этого бы могло и не случится

22:16, 27 сентября 2014

Чинуша который организовывает расстановку знаков и светофоров. Услышь меня ответь на один вопрос!
ЗАЧЕМ?! Светофор, который стоит далее походу движения к остановке космонавтов напротив бывшей гостиницы "Киев" в 100 метрах от места происшествия. Его нужно срочно переставить на этот злочаный Т-образный перекресток! Там проходит несколько городских маршрутных автобусов!
Когда вы будете думать? Кровь пролита, и она на тебе, чинуша...

22:56, 27 сентября 2014

[Гость] ГАИ, там две остановки! и две школы!

07:00, 28 сентября 2014

На гост. Киев светофор нужен,а то представляю как бы летали некоторые гонщики от олимпа до тынка,да еще и с горки.И в том месте он необходим,т.к можно 5 мин стоять с левым поворотом в час пик,а тебе в спину будет какой-нибудь упопоротый маршрутчик сигналить.

11:30, 28 сентября 2014

одни проблемы от этих скутеристов!!!!!

Владимир

13:49, 28 сентября 2014

Предыдущий пост не полный

Очень нехороший перекресток. В прошлом году выкладывал успешно проигнорированный ГАИ информ запрос вх. 491 от 20.11.2013 касательно отсутствия переходов-светофоров от остановки "ул. Космонавтов" до Собора, итог - сбитые пешеходы которые вынужденны нарушать перебегая широченную дорогу. В том же письме было и про этот перекресток. Всех небезразличных прошу потратить пару минут на распечатку, проставление своих данных и отправку в ГАИ заказным письмом (можно лично, только обязательно получите входящий номер в канцелярии на втором этаже, через главный вход):

Начальнику відділу ДАІ Украины
Криворізького міського управління
Панченко Микола Анатолійович
вул. Волгоградська 11,
м. Кривий Ріг, 50069
Имя отправителя
Адрес отправителя

Шановний Микола Анатолійович!

Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух», забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема:
обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України про інформацію,
Прошу поліпшити безпеку руху у місті Кривий Ріг наступним чином:

1. Встановлення світлофора з кнопкою для пішоходів, або створення пішохідного переходу з відповідною дорожньою розміткою та знаками напвпроти магазину «Автостиль», який розташований на вул. Мелешкіна, 69, м. Кривий Ріг.
Потреба у даному світлофорі/переході пов`язана із значною відстанню до найближчих переходів – біля трьохсот метрів до зупинок «вул. Космонавтів» та «площа 30 років Перемоги». В даному районі біля вказаної адреси знаходиться великий автомагазин, СТО, місця для тривалого зберігання автомобілів, швейна фабрика. Перелічені факти вказують на підвищену вірогідність порушення пішоходами ПДР п. 4.14 «Пішохідам забороняється» підпункт г) «переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження». Цей факт, враховуючи великий транспортний потік на цієї ділянці, може спричинити серйозну ДТП з наявністю потерпілих.

2. Встановлення світлофора на перехресті вул. Корнійчука-вул. Бикова.
Потреба у вищевказаному світлофорі пов`язана із значними труднощами для водіїв автомобілів, які повертають ліворуч, або мають їхати прямо, з вулиці Балакіна, до великого гаражнього кооперативу. Велика кількість транспортних засобів, які рухаються по главній дорозі з боку об`їзної дороги та великих гіпермаркетів «Епіцентр» та «Метро», значно ускладнюють можливість безпечного виїзду із другорядної дороги на головну, що значно підвищує можливість ДТП, а також часу очікування можливості безпечного виконання маневру водіями.
Також, для пішоходів (у більшості своїй водіїв, які залишили автомобілі у гаражному кооперативі, та направляються додому), які рухаються у бік житлових будинків по вул. Балакіна та вул. Корнійчука взагалі немає ніякої можливості для безпечного переходу у зв`язку з повною відсутністю розмітки та знаків «Пішохідний перехід», що змушує пішоходів піддавати великого ризику власне життя майже весь час, перетинаючи проїзжу частину у невстановленому місці, адже інтенсивний транспортиний рух на вищевказаному перехресті зменшується лише вночі.

3. Встановлення світлофора на перехресті пров. Бульварний-вул. Мелешкіна.
Наявність світлофору на даному участку дороги пов`язана із наявністю великої кількості транспорту що рухаються з об`їзної дороги через вул. Корнійчука. А також декількох транспортних маршрутів (зокрема 208 та інші), водії транспортних засобів яких мають очікувати по декілька хвилин аби повернути ліворуч, у звя`зку з інтенсивним рухом по головній дорозі, вул. Мелешкіна, в обох напрямках. Більш того, разом із очікуючими на поворот ліворуч, водії автомобілів, які мають повертати праворуч, також мають стояти деякий час в очікуванні, адже ширина провулка Бульварного не дає змогу вмістити два транспортних засоби у одному напрямку руху, что спричиняє довгу вимушену чергу з автомобілів у години-пік.
Також, наявність світлофора допоможе знизити риск для пішоходів при переході шестиполосної дороги. Зазначимо – неподалік знаходиться Саксаганський, у місті Кривий Ріг, районний виконком, велика кількість житлових будинків, працівники та мешканці яких мають постійно долати проїжджу частину, шириною у 6 смуг, через вул. Мелешкіна.
Наявність світлофора зробить водіїв більш уважними та знизить риск можливого ДТП з участю пішохода.

4. Поновлення пішохідного переходу на перехресті проспект Карла Маркса-Вул. Електроніки - розмітка вщент зтерлася ще два роки тому, також знак "пішохідний перехід" є тільки з боку вулиці Цвейга (біля будинку №95), з іншого боку, для автотранспортних засобів які рухаються з боку вулиці Кобилянського такого знаку взагалі не існує, що створює небезпеку для місцевих дисципліновах водіїв які зупиняються для надання можливості безпечного переходу пішоходами проїжджої частини — зазвичай легкові та вантажні засоби рухаються на даній ділянці із великою швидкістю та не завжди можуть відреагувати на авто які зупиняються для пропуску пішохода.

Враховуючи все вищевказане, ПРОШУ:
1. Встановити відповідні світлофори або створити пішохідні переходи на вказаних перехрестях.
2. Надіслати відповідь стосовно успішності виконання дій, вказаних у даному запиті на адресу АДРЕС та електронну пошту Электронная почта

16:43, 28 сентября 2014

Знаете, водители машин ни во что не ставят мопедистов, да и мотоциклистов, чего уж там.. был случай, когда меня на кольце чуть не выжали внутрь...

19:58, 28 сентября 2014

[Гость] , да потому что таким как вы походу понятие "мертвая зона" не знакомо.
сам не понимал как это не заметить мотоциклиста,а недавно на центр.рынке чуть не перестроился в мотоциклиста.т.к. почти каждый между рядами летает,а не строго в ряду

21:16, 28 сентября 2014

Опять клоуны на мопедах. Сегодня такой на Гараже просто поехал мне под колеса, спасибо тормозам. Ехали на пкрекрестке навстречу по Илличевской я совершал поворот в сторону Ц-гор рынка В ПЕРВОМ ряду этот клоун со встречи совершил поворот в ту же сторону прямо в первую полосу. Через 2 и 3 сразу в первую не пропустив . И продифилировал даже не отреагировав на сигнал.

Ссылка скопирована в буфер обмена