Евгений Удод обратился к жителям Днепропетровской области по поводу подозрения в причастности к разгону Майдана (Текст оригинала обращения)

Евгений Удод обратился к жителям Днепропетровской области по поводу подозрения в причастности к разгону Майдана (Текст оригинала обращения)

Фото: vk.com

Как ранее сообщал «Первый Криворожский» председателю Днепропетровского облсовета Евгению Удоду объявили о подозрении из-за «титушек». Евгений Удод выступил с обращением в котором разъяснил сложившуюся ситуацию.

«Моє звернення засноване на подіях, які можуть торкнутися не тільки мене як громадянина і керівника обласної ради, а й позначитися на загальній ситуації в регіоні. Сьогодні в нашій країні склалася важка ситуація. Тому саме зараз необхідно відкинути протиріччя і об'єднатися всім заради головної мети - безпеки і стабільності в регіоні!

У Дніпропетровській області нам це вдалося. Ми стали живим прикладом вміння знаходити консенсус на благо своїх земляків і всієї України.

Але тепер досягнута стабільність опинилася під загрозою. З обласної прокуратури я отримав повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Злочину, якого я не скоював. Прокуратура області підозрює мене особисто в організації заворушень, які сталися у Дніпропетровську 26 січня 2014 року.

Я в черговий раз відкидаю всі висунуті проти мене звинувачення. Я вже дав усі необхідні пояснення. У результаті стало очевидно, що я не був причетним і не міг бути причетним ні до організації штурму будівлі ОДА, ні до організації її захисту.

І ось тепер цій темі хтось намагається дати «друге життя». Впевнений, що це робиться для того, що б дестабілізувати ситуацію на Дніпропетровщині.

У ситуації, що склалася, я як громадянин, як обраний жителями області керівник, ставлю перед собою наступні завдання:

1. Не допустити політичної дестабілізації в регіоні.

2. Не допустити репресій проти представників будь-яких політичних сил, які діють в рамках правового поля України.

3. Захистити Дніпропетровщину від популістів, які готові спровокувати політичні конфлікти заради своїх корисливих інтересів.

4. Забезпечити верховенство закону і європейських цінностей, а не політичного замовлення.

5. Захистити своє добре ім'я і репутацію.

Я відкритий перед слідством у встановленні істини. Мені нема чого приховувати, я нікуди не їду і не тікаю. Я знаходжуся на своєму робочому місці. Я впевнений, що мої дії знайдуть розуміння і підтримку у моїх земляків, жителів Дніпропетровської області. І це допоможе правоохоронним органам сьогодні і надалі працювати професійною та неупередженою.

А значить, в нашій країні переможе право і справедливість, а не політичне замовлення і переслідування».

Комментарии (11)

11:07, 22 июля 2014

Понты !!!! Удот поддерживает сипаратистов!!!!Финансирование от одной упряжки Вилкулов .Удодов.Регионалов.

Олег Владимиров

13:04, 22 июля 2014

[Гость] гость, пусть конкретно скажет КТО привозил и кто руководил. И кто мусоров ставил охранять этих титушек?

11:10, 22 июля 2014

это пешка и ничего более разве что язык шершавый. Трудно жить не имея своего мнения по жизни. Мои сочувствия

14:18, 22 июля 2014

[Гость] , Абсолютно согласен.....только кто ж его подписываться на это заставлял...пускай сдает хозяев....по сильнее прижать надо....

cuba

11:19, 22 июля 2014

Красиво излагает, собака! Претупник, на зону его, однозначно! Пусть там "растекается мыслию по древу"

НатальяМ

11:26, 22 июля 2014

Все его обращение можно выразить одной фразой: "Не будите во мне зверя". Удод далеко не пешка. А это значит, что смена власти у нас не пройдет безболезненно.

НатальяМ

11:44, 22 июля 2014

[Гость] , "У нас" - имелось в виду в Кривом Роге. У нас смена власти еще не произошла и пока еще не известно когда произойдет, но уже ясно, что в случае "наезда" на членов команды действующей власти, куда входит и Удод, будет дестабилизация, о которой он и говорит.

Алексей Кущ

11:41, 22 июля 2014

вы главное не волнуйтесь, у всех язык подвешен хорошо. толку с того, что Ющенко понадписывал меморандумов о не преследовании политоппонентов? доигрались с Юлькой, что водрузили Яныка. теперь опять хотите всю банду оставить без возмездия? доиграетесь. я не кровожадный, пожизненного заключения никому не желаю, но пополнить госбюджет лишней десяткой миллионов с каждого такого "патриота-стабильнизатора" сам Бог велел. и самое главное, чуть не забыл, ГНАТЬ их поганой метлой от корыта и власти!!! завхозом в Гейковский интернат, самое большее.

14:30, 22 июля 2014

Алексей Кущ, Крутовато для таких завхозом.....Пожизненно в АССИНЕЗАТОРЫ. и пускай тогда воруют сколько хотят!!!!!!

11:43, 22 июля 2014

О

Valletta

13:29, 22 июля 2014

ну вот теперь его личико будет красоваться там, где должно - "их разыскивает Интерпол"...)))))

Ссылка скопирована в буфер обмена