Верховная Рада уполномочила Турчинова подписывать законы Украины

Верховная Рада уполномочила Турчинова подписывать законы Украины

Фото: ria.ru

Сегодня, 25-го февраля, Верховная Рада приняла постановление «О полномочиях и.о. президента Украины, председателя ВР Украины Александра Турчинова на подписание законов Украины».

За данное решение проголосовали 316 народных депутатов.

Как пишет «УНИАН», постановлением предусмотрено уполномочить и. о. президента Александра Турчинова на подписание законов Украины, принятых с 21-го февраля 2014 года.

Данное постановление вступает в силу с момента его принятия.

Комментарии (24)

13:09, 25 февраля 2014

Ну понеслась

13:11, 25 февраля 2014

[Гость] соrsаr, да понеслось.и это только начало

13:16, 25 февраля 2014

[Гость] Гвоздь, Главное чтобы этот окунь был более зубатенький,чем Янык

13:19, 25 февраля 2014

[Гость] Алексей, о чем Вы Алексей, он только "сосать" может из страны! коменты удаляют))

13:20, 25 февраля 2014

Вчера моего товарища шедшего с работы, избили( если честно то просто разбили нос поставили пару фингалов и так немного попинали ногами), ОН ПРОСТО НЕ ОТВЕТИЛ ГЕРОЯМ СЛАВА.
в 90-х спрашивали с какого района теперь кричат слава Украине если не отвечаешь тебе мутазят
вопросы и ответы на лицо.
если так то вы сами выбрали кровь, я обращаюсь к ультрасам и националистам, тут не Киев тут КРИВБАСС

14:09, 25 февраля 2014

[Гость] , дык махать в ответ. пара буйных и "щеневмерлыкив" попустит

14:16, 25 февраля 2014

[Гость] , это только начало, потом ещё и дома жечь начнут, того, кто думает не так!

13:21, 25 февраля 2014

у меня подозрение, что 1кр = 5 канал!

13:25, 25 февраля 2014

Нееееееее, 1кр = Партия Регионов( удаляющие комментарии в адрес Вилкула и ему подобных)

13:26, 25 февраля 2014

[Гость] Андрей, я обратное заметил..

13:29, 25 февраля 2014

[Гость] Гвоздь, ты смотри как минусят дружно))

...

13:29, 25 февраля 2014

[Гость] Андрей, ага именно по этому они пишут про тендера которые раскрывают махинации и дают трансляцию захвата исполкома!!! вы пишите бред.
введу вас в диссонанс дальше - а еще тут публикуют официальные позиции власти и обзор городский событий, а еще про "свободу" пишут. никто не задумывался что необязательно быть или на той или на обратной стороне?

13:38, 25 февраля 2014

..., и каким -то чудесным образом осуществляют прямую трансляцию захвата ГорИсполкома!
как знали прям и там оказались))

13:22, 25 февраля 2014

Майданівці висунули вимоги до уряду народної довіри!

Членами уряду народної довіри не можуть бути учасники списку сотні найбагатших людей України і керівники органів виконавчої влади або працівники адміністрації президента, що займали ці посади з початку 2010 року, такі критерії відбору сформулювало Коло народної довіри.

Про це йдеться в заяві Кола, переданій агентству "Інтерфакс-Україна".

Серед інших вимог досвід роботи в галузі мінімум 7 років, за винятком МВС, СБУ, Міноборони, досвід роботи на керівних посадах мінімум 5 років і непричетність до порушень прав людини і відсутності інформації про корупційну діяльність.

"Ми перевіримо за цими критеріями кожного конкретного кандидата, якого запропонує нова парламентська більшість, і доповімо вам про результати. Кожен член уряду повинен отримати схвалення Майдану", - підкреслюється в документі.

Як пояснив журналістам представник секретаріату Кола народної довіри Валерій Пекар, в ньому представлені ключові організації Майдану, що є найбільш потужними, відомими і авторитетними.
За словами представника Автомайдану Сергія Пояркова, крім нього у Коло також входять Ольга Богомолець від медиків Майдану, Дмитро Ярош від "Правового сектора", владика Стефан від духовної ради Майдану, Олег Михнюк від воїнів-афганців, Володимир В'ятович від "Громадського сектора", Руслана Лижичко та Святослав Вакарчук.
"Коло народної довіри - це не керівний орган Майдану. Це, умовно кажучи, посередник між Майданом і менеджерами, яких народ буде наймати", - пояснив владика Стефан.

Представники Кола підкреслили, що список його учасників не остаточний, він буде розширюватися, і його члени самі не претендують на якісь посади.

"Ми вимагаємо не просто уряду, а уряду народної довіри. Такий уряд має бути сформований з визнаних професіоналів, з незаплямованою репутацією, а не партійних функціонерів", - підкреслюється в заяві Кола.

Його учасники також повідомили, що в понеділок пізно ввечері провели багатогодинну зустріч з в.о. Міністра фінансів Юрієм Колобовим, з його ініціативи, щоб простежити за процесом передачі влади.

За їх словами, вони залишилися задоволені підсумками зустрічі, підкресливши готовність глави Мінфіну детально обговорювати найбільш складні питання.
Як сказав Пекар, ситуація складна, але в разі ефективної роботи країна може уникнути дефолту.

14:11, 25 февраля 2014

[Гость] , "Ты кто такой? Давай, досвиданья!"(с) ))))
требования они выставляют ) уже поделили все

Ссылка скопирована в буфер обмена