Янукович: в Украине снизился уровень безработицы

Янукович: в Украине снизился уровень безработицы

Фото: lenta-ua.net

Президент Украины Виктор Янукович сообщил, что в стране с начала 2013 года уровень безработицы снизился до 8%. Это ниже средних показателей в еврозоне, работой обеспечены более 600 тыс. граждан.

По словам президента, такой результат получен благодаря новому закону о занятости.

«Также позитивным достижением является создание нового для Украины института специалистов социальной сферы, численность которого составляет около 12 тыс. человек, а охваченное услугами количество граждан составляет 1 млн человек», - отмечает Янукович.

Янукович добавил, что сегодня на 20% больше, чем в прошлом году выплачено государственной помощи семьям с детьми, малообеспеченным семьям, инвалидам детства и детям-инвалидам.

Комментарии (21)

15:53, 01 ноября 2013

А почему никто не говорит, что в национальном университете НЕ выплачивают зарплату половине преподавателей? Они финансируются из спецфонда, который наполняется студентами контрактниками и который исчез в необъятных недрах неуправляемого никем казначейства?

тилик)

17:10, 01 ноября 2013

[Гость] Натуся, почему сотрудники не обратятся с проблемой в редакцию?

FCDD

17:53, 01 ноября 2013

Чем меньше населения в стране - тем ниже уровень безработицы. Всё просто.

Усьо будет Данбас, посоны!

18:04, 01 ноября 2013

Махно – януковыч.
Махно НЕ знав української мови в Україні. Махно НЕ знав і НЕ хотів знати Духа Святого, Який наповнив НОВУ руську, НОВУ слов’янську – українську мову для молитви та спілкування, щоб ми, всі національності у Богакраїни, були ЧЕСНИМИ: ОДНОдушними-ОДНОмовними з Богом і людьми: «…видиме (рукотворні храми, ікони, реги-выводки, колбаса…) дочасне, а НЕвидиме (НЕрукотворна духовна ікона – мова-ДУША) – вічне».
Тому в Україні махно і янучара солодко ***ли Духа Святого, спілкувалися с идолом-дьяволом на, славящего беса – бес славном, лукавом – с московским 5 темпераментом, богохульном ру-матерном, ру-ро-шансоне вавилоно-московской башни-империи.
І махно, і януковыч після бандитських розбоїв вдосконалювали богохульный лукавый бесовский ру-ро-блатняк в московско-ру-ро-(монархической и советской) тюряге – на зоне.
Тому коли: «мы евреи – Богом избранный народ» в Україні, а «мы руссссские, с нами Бог», як махно і яничар, солодко хулять Духа Святого богохульным лукавым бесовским ру-ро-эсперанто, Бог їм суддя, а наше біблійне напоумлення: «…всі ви спокуситеся через Мене».
Махно був нагороджений дьяволом: большевиками-коммунистами «Орденом Красного Знамени» за № 4. Неможливо служити двом господам: служити селянству и ру-ро-коммунистам, які не тільки українську землю від українських селян ВІДБИРАЛИ, але відібрали останній кусок хліба та продовжують чинити ШТУЧНИЙ (духовний) голодомор-вбивство. Махно (янучара), як сам по собі проти всіх, так і на боці комуністів-НЕхристей, на боці ино-сранцев, на боці финно-тюрксого окупанта, в червоній армії ЗАВЖДИ воював ПРОТИ України в Україні: проти УНР, проти Гетьманщини, проти отаманів-націоналістів, вбивав, в першу чергу, КОРІННЕ населення «исконно руссссских земель» – українських націоналістів, тобто воював проти національних ознак життя.
Тому що сам махно був анархістом-антихристом, «Закон Бога» та «закон Бога тієї землі» знати відмовлявся, тобто НЕ мав жодних ознак національного життя, як і ру-ро-реги-«сборище САТАНИНСКОЕ».
Махновцы и януковычы мали (зовнішній-тимчасовий) образ, але НЕ мали (духовної-вічної) щирої побожної подоби Божої.
Із всіма з ким махно і янучара вступали в союз: з Богом і з дьяволом, з українцями і з ру-ро-окупантами, з побожними і з коммуно-НАДбожными – ВСІХ махновцы-янучары зраджували, тому і ПОТЕРПІЛИ від зраджених. І тільки побожні українці НЕ зраджували Духу Святому, Який наповнив українську мову.
Під Крутами национальные САМОубийцы реги-махно-януковычы могли спокійно брати (участь з обох боків) – і у наших і у ваших, та стріляти СОБІ та ближньому, як в обличчя так і в спину, в залежності від «случая», т.к. у «грешников ДВУязычных» – би-лингво-сексуалов (гермафродитов, геев) «случаи бывают разные».
Переможцю під Крутами (яничарам-махно) Богом було дано право пройти, чи НЕ пройти через всі сходинки руссссского ада на земле: коллективизацию, голодомор, депортацию, конфискацию, политические репрессии «врагов народа», ГУЛаги….
Те що махно прислуговував дьяволу свідчить його холоднокровне цинічне публічне (коли цього ніхто НЕ очікував) ВБИВСТВО отамана Григор’єва, який відмовився йому підкоритися та разом з ним служити вонючим ино-сраным ру-ро-богорцам-богохульникам. Тобто для махно і янучара людське (щире побожне) життя, дане Творцем, сам Дух Святий були і є НІЩО.
Махно і янучара були звичайними реги-орально-анальными злодіями-грішниками-«козлами (отпущения»), бо служили НЕ Руси-Україні, а служили конкретним мафіозним угрупуванням: катеринославської ОДНООСІБНО та донецької ОДНООСІБНО мафії, щоби привести тих до домінування НАД усією у Богакраїною.
Те що махно і янучара жрали и гадили, где придется, служили «для (чрев і попов) людей», немає НІЯКОЇ заслуги перед Богом – Духом Святим, але є «ВОРОЖНЕЧА проти Бога», є ворожнеча проти Духа Святого:
Закон Божий: «Помисли плотські є СМЕРТЬ. А помисли духовні – життя і мир, тому що помисли плотські є ВОРОЖНЕЧА проти Бога; бо законові Божому НЕ підкорюються та й НЕ можуть. Тому ті, що живуть за плоттю, Богові догодити не можуть».
Закон Божий: «…і все, що робите, робить від (щирої побожної) душі, як для Господа (Духа Святого, який наповнив українську мову), а НЕ для (чрев і попов) людей, знаючи, що в нагороду від Господа одержите спадок, бо служите Господу Христу», а НЕ коммуно-НАДбожному каину-иуде – божеству московскому.
Пам’ятаєте, що янучара прийшов до влади під ДЬЯВОЛЬСКИМ гаслом: «для людей».
А Закон Божий вчить ІНШОМУ: «робить від душі, як для Господа, а НЕ для людей».
янучара публично блудит ино-сраным вонючим ЯЗЫКОМ всё противопоЛОЖНО, ніж робить Бог – Дух Святий, Який наповнив українську мову.

18:30, 01 ноября 2013

ну на фотке вылитый Бат-хед из мультика который ишёл по МТВ.

01:33, 02 ноября 2013

[Гость] янык, ахаха +100500! А Пахло по ходу Бивис или как его там

Ссылка скопирована в буфер обмена