Скільки коштують овочі та фрукти в супермаркетах Кривого Рогу: огляд цін
Фото: Перший Криворізький
Ціни на овочі у великих мережевих супермаркетах коливаються у діапазоні:
- огірок – від 37,45 до 65 гривень за кілограм;
- помідор – від 60 до 230 гривень за кілограм;
- морква – від 21,90 до 39,90 гривень за кілограм;
- буряк – від 45 до 65 гривень за кілограм;
- капуста – від 9,90 до 14,95 гривень за кілограм;
- цибуля – від 29 до 70 гривень за кілограм;
- картопля молода – від 46 до 59,90 гривень за кілограм;
- картопля – від 17 до 33 гривень за кілограм;
- перець солодкий – від 154,50 до 171,60 гривень за кілограм;
- кабачок – від 50 до 65 гривень за кілограм;
- гарбуз – від 19,90 до 25,95 гривень за кілограм;
- редис – від 31 до 40 гривень за кілограм;
- часник – від 149 до 480 гривень за кілограм;
- горох – біля 190 гривень за кілограм.
Фрукти у супермаркетах коштують:
- яблуко – від 22,75 до 54,99 гривень за кілограм;
- апельсин – від 49,90 до 55 гривень за кілограм;
- банан – від 55 до 67,50 гривень за кілограм;
- грейпфрут – від 45,90 до 55 гривень за кілограм;
- лимон – від 70 до 79,90 гривень за кілограм;
- мандарин – біля 120 гривень за кілограм;
- персик – від 59,95 до 105 гривень за кілограм;
- нектарин – від 60 до 79 гривень за кілограм;
- абрикос – біля 103 гривень за кілограм;
- черешня – біля 90 гривень за кілограм;
- ківі – біля 270 гривень за кілограм;
- авокадо – біля 130 гривень за кілограм;
- манго – біля 140 гривень за кілограм.
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"