Скільки коштують м`ясні продукти у Кривому Розі: огляд цін
Фото: Перший Криворізький
М'ясні продукти у великих мережевих супермаркетах міста коштують:
- куряча четвертина, крило 73-92,90 гривень за кілограм;
- куряче філе 163,9-170 гривень за кілограм;
- куряче стегно 124-135,90 гривень за кілограм;
- куряче філе стегна 171-189 гривень за кілограм;
- фарш курячий 149,9-180 гривень за кілограм;
- тушка курчати-бройлера 99,9 гривень за кілограм;
- свинина 199-239 гривень за кілограм;
- свинячий ошийок без кістки 264 гривень за кілограм.
М'ясо на ринку коштує:
- сало 60-120 гривень за кілограм;
- сало з проріззю 200-250 гривень за кілограм;
- гуляш свинячий, яловичий 150-170 гривень за кілограм;
- гомілка яловича 85-100 гривень за кілограм;
- грудинка яловича 120-140 гривень за кілограм;
- свинина від 100 до 200 гривень за кілограм;
- свинячий ошийок від 170 до 200 гривень за кілограм.
Читайте також: Скільки коштують овочі та фрукти у Кривому Розі: огляд цін