Скільки коштують овочі, фрукти та м’ясо на ринках Кривого Рогу у кінці осені
Фото: Перший Криворізький
Овочі:
- перець — 200 грн/кг;
- помідори — 100–160 грн/кг;
- огірки — 100-145 грн/кг;
- редис — 70 грн/кг;
- кабачки — 110 грн/кг;
- баклажани — 150 грн/кг;
- ріпчаста цибуля — 20 грн/кг;
- червона цибуля — 40 грн/кг;
- картопля — 25–35 грн/кг;
- буряк — 30 грн/кг;
- морква — 25-35 грн/кг;
- капуста стара білокачанна — 20 грн/кг;
- пекінська капуста — 70–110 грн/кг;
- цвітна капуста — 40-60 грн/кг.
- яблука — 40–50 грн/кг;
- виноград — 250–350 грн/кг;
- груші — 120–150 – грн/кг;
- банани — 70-75 грн/кг;
- лимони — 125 грн/кг;
- мандарини — 110–150 грн/кг;
- апельсини — 90–110 грн/кг;
- гранати — 150-170 грн/кг;
- грейпфрут — 150-180 грн/кг.
- кріп, петрушка, зелена цибуля — 25-30 грн за пучок (приблизно 30 г).
- куряче філе — 224 грн/кг;
- свинина — 180–280 грн/кг;
- сало — 100–350 грн/кг;
- яловичина — 240–360 грн/кг.
- вершкове масло — 255–478 грн/кг;
- молоко — 35–70 грн/л;
- яйця — 60–75 грн за десяток.