Скільки коштують овочі, фрукти та м’ясо на ринках Кривого Рогу у кінці осені

Фото: Перший Криворізький

Редакція «Першого Криворізького» проаналізувала ціни в листопаді на криворізьких ринках та підготувала огляд цін з ринків міста.

Овочі:
  • перець — 200 грн/кг;
  • помідори — 100–160 грн/кг;
  • огірки — 100-145 грн/кг;
  • редис — 70 грн/кг;
  • кабачки — 110 грн/кг;
  • баклажани — 150 грн/кг;
  • ріпчаста цибуля — 20 грн/кг;
  • червона цибуля — 40 грн/кг;
  • картопля — 25–35 грн/кг;
  • буряк — 30 грн/кг;
  • морква — 25-35 грн/кг;
  • капуста стара білокачанна — 20 грн/кг;
  • пекінська капуста — 70–110 грн/кг;
  • цвітна капуста — 40-60 грн/кг.
Фрукти:
  • яблука — 40–50 грн/кг;
  • виноград — 250–350 грн/кг;
  • груші — 120–150 – грн/кг;
  • банани — 70-75 грн/кг;
  • лимони — 125 грн/кг;
  • мандарини — 110–150 грн/кг;
  • апельсини — 90–110 грн/кг;
  • гранати — 150-170 грн/кг;
  • грейпфрут — 150-180 грн/кг.
Зелень:
  • кріп, петрушка, зелена цибуля — 25-30 грн за пучок (приблизно 30 г).
М’ясо:
  • куряче філе — 224 грн/кг;
  • свинина — 180–280 грн/кг;
  • сало — 100–350 грн/кг;
  • яловичина — 240–360 грн/кг.
Молочні продукти та яйця:
  • вершкове масло — 255–478 грн/кг;
  • молоко — 35–70 грн/л;
  • яйця — 60–75 грн за десяток.
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького".