Які продукти впали в ціні на полицях ринків Кривого Рогу
Фото: Перший Криворізький
Читайте також: Як змінились цінники у супермаркетах Кривого Рогу протягом місяця.
Овочі:
- Значно подешевшав перець — тепер коштує 155–185 грн/кг, тоді як минулого місяця ціна сягала 185–250 грн/кг.
- Помідори стали дещо дорожчими у верхньому сегменті: 95–185 грн/кг проти 110–160 грн/кг.
- Огірки подешевшали в обох межах — із 125–175 грн/кг до 65–95 грн/кг.
- Редис знизився в ціні — з 110 грн/кг до 85 грн/кг.
- Кабачки — 100 грн/кг (раніше 125 грн/кг).
- Баклажани також подешевшали — 150 грн/кг замість 170 грн/кг.
- Ріпчаста цибуля залишилась без змін у мінімальній ціні (25 грн/кг), а максимальна зросла до 45 грн/кг.
- Червона цибуля подорожчала — 35–50 грн/кг (минулого місяця була фіксована ціна 35 грн/кг).
- Картопля подорожчала у верхній межі — з 35–45 грн/кг до 35–60 грн/кг.
- Буряк подорожчав майже вдвічі — з 35 грн/кг до 40–80 грн/кг.
- Морква теж подорожчала — до 55 грн/кг (було 45 грн/кг).
- Стара білокачанна капуста здорожчала — з 60 грн/кг до 75 грн/кг.
- Натомість молода капуста подешевшала — з 110 грн/кг до 65 грн/кг.
- Пекінська капуста — стабільна, 100 грн/кг (раніше 90–120 грн/кг).
- Цвітна капуста подешевшала в середньому: зараз 135 грн/кг проти 120–150 грн/кг минулого місяця.
- З'явився горох — 350 грн/кг.
- Яблука трохи зросли у верхній межі — 45–75 грн/кг (було 45–60 грн/кг).
- Виноград подорожчав у верхньому ціновому сегменті — 150–300 грн/кг (раніше 150–280 грн/кг).
- Груші залишилися без змін — 140–160 грн/кг.
- Банани стабільні — 85–90 грн/кг.
- Лимони зросли в ціні — 130 грн/кг (раніше 110 грн/кг).
- Мандарини подорожчали — з 110–165 грн/кг до 120–190 грн/кг.
- Апельсини також зросли в ціні — 80–160 грн/кг (раніше 95–140 грн/кг).
- Гранати помітно подорожчали — тепер коштують 350 грн/кг (раніше 180–250 грн/кг).
- Грейпфрут залишився без змін — 100 грн/кг.
- Нові сезонні позиції: диня, слива, нектарин — усі по 350 грн/кг, кавун — 185 грн/кг.
- Ціни на зелень не змінилися: кріп, петрушка та зелена цибуля — по 20 грн за пучок (приблизно 30 грамів).
Ціни на м’ясо дещо змінилися.
- Куряче філе — 203 грн/кг (раніше 175–202 грн/кг).
- Свинина подешевшала у нижньому сегменті — тепер 130–230 грн/кг (раніше 140–250 грн/кг).
- Сало також трохи здешевшало в нижній межі — 100–220 грн/кг (раніше 120–220 грн/кг).
- Яловичина подешевшала — зараз 160–270 грн/кг (минулого місяця 230–290 грн/кг).
- Вершкове масло без змін — 255–470 грн/кг.
- Молоко подешевшало у нижньому ціновому діапазоні — 35–70 грн/л (раніше 40–70 грн/л).
- Яйця також подешевшали — тепер коштують 43–65 грн за десяток (раніше 45–70 грн).
Також раніше ми писали на скільки зросли ціни на Дніпропетровщині за квітень.