Корнонавірус > Футбол. Європейський футбол призупиняє всі футбольні події на період карантину.

23:02, 20 марта 2020

Насправді, ні для кого не секрет, що зараз у свті пандемія коронавірусу. 

Проте, мало хто з футбольних експертів міг би сказати, що футбол повністю піде на *канікули* майже до кінця травня. 

Спершу, УЄФА планувало проводити футбольні матчі без глядачів на стадіонах, але після того як ряд футболістів найвищого рівня повідомили, що в них було виявлено коронавірус, представники топових європейських ліг домовились про призупинення футболу в Європі на певний час.

На даний момент, є приклади футболістів, що за досить малий термін вилікувались від цього вірусу. Такі топ-футболісти: Данієль Ругані, Блез Матюіді та головний тренер футбольного клубу Арсенал - Мыкель Артета.

Що стосується збитків, лише одна АПЛ, через порушення телевізійного контракту, має сплатити штраф у розмірі 3 млрд. долларів. А разом, топ-5 Європпейських чемпіонатів отримають збитків більше ніж на 4 млрд. долларів.

На сьогодні, перенесли Євро-2020 на літо 2021 року. Так само і Кубок Америки.

Експерти прогнозують, що європейський футбол поступово відновиться до 30 травня, проте ще не відомо, чи минув пік пандемії. Кожен день ми дізнаємося про те, що якийсь футболіст повідомив, що в нього коронавірус. А різні команди - самоізолюються. 

Не обійшлося і без казусів. Наприклад, власник італійського клубу Наполі -  Ауреліо Де Лаурентіс, сказав , що буде штрафувати футболістів, які не тренуються з головною командою. Через цю заяву, він шквал незадоволених відгуків від футболістів, тренерів та вболівальників.

Підсумовуючи, хочу зауважити, що в даний час требі піклуватися про себе та своїх близьких. Більше часу проводити вдома, та відмовитись від масових заходів. Мийте руки та носіть маску!)

футбол чемпионат Украины УЕФА чемпионат европы коронавирус

Комментарии (2)

Belihanndros

16:41, 21 марта 2020

Белорусь - это НЕ европа, как и Украина! Это страны которые никак не могут выйти из времен СССР.

Lune

13:48, 22 марта 2020

В Европу даже Казахстан и Израиль входит,а вы про Беларусь

Ссылка скопирована в буфер обмена