Допоможіть врятувати людину!!!

10:42, 21 ноября 2014

 

 

                        Висловлюємо глибоку й щиру вдячність за допомогу та підтримку доньці, дружині й матері Куропятник Альоні Анатоліївні.

 

Дякуємо педагогічному, дружньому трудовому колективу та батьківському комітету загальноосвітньої школи №65 за моральну й матеріальну допомогу за те, що не залишились байдужими до нашої біди.

 

Дякуємо мешканцям будинку, де мешкає Альона з родиною за адресою вул. Домобудівників, буд.10.

 

Альона Анатоліївна 1978 року народження, педагог з більш як 10 річним педагогічним стажем роботи, нещодавно створила сім’ю, має 3-річного сина.

 

Завдяки Вашій чуйній та вчасній підтримці Альона має надію на лікування, оскільки необхідна дуже дорого вартісна операція на хребті з видалення хребцевих гриж з встановленням хребцевих імплантів у клініці ім. Мечникова у м. Дніпропетровськ. Прогнозна вартість операції складає 70 000,0грн. Потім необхідна післяопераційне лікування та реабілітація.

 

Родина Альони звертається до небайдужих громадян м. Кривого Рогу з проханням допомогти врятувати чуйну, щиру, відкриту й небайдужу доньку, кохану дружину й матусю для малолітнього синочка.

 

Зараз Альона не виходить з дому, майже прикута до ліжка, оскільки загострення перебігу хвороби обмежила її в рухах й перетворила на інваліда.

 

Альона мріє повернутися до повноцінного життя, повернутися до роботи й виховати сина. Допоможіть збутися мріям звичайної жінки й матусі.

 

 

0965357219 мама Альони Ковальчук Наталія Терентіївна

 

 

 

р/рахунок 5168 7572 6168 1904Ковальчук Наталія Терентіївна

 

 

 

 

 

 

 

Ссылка скопирована в буфер обмена