Ранковий записник. Український сніданок серед сніданків світу

Фото: Первый Криворожский

Редакція нашого інфо-порталу представляє підбірку традиційних сніданків різних країн світу.

Українську кухню не сплутаєш із жодною у світі.

Є в неї свої особливі секрети, є екзотичні страви. Серед слов'янських кухонь українська набула широкої популярності.

Деякі страви української кухні увійшли в меню міжнародної кухні.

Кожен з нас снідає по-різному. Хтось п'є лише каву зранку, а інші їдять сирники, оладки, млинці чи легкі вівсяні каші.

Читайте також: Ранковий записник. П'яні вергуни


Україна
Українці їдять на сніданок сир, яйця, бутерброди і різноманітну випічку.

В інших країнах світу снданки трапляються дивними, іноді простуватими, але цікаво-смачними.

У Китаї снідають смаженим у фритюрі хлібом, рисовою кашею і локшиною.


У Франції ідеальний сніданок виглядає так: чашка кави і бутерброд з найсвіжішого багета.

Єгиптяни снідають мадамасом - стравою з квасолі, нуту, часнику і лимона.



В Італії зранку їдять тост з джемом. Турецький сніданок - це сир, оливки, фрукти, варення і омлет.



Турція