Ранковий записник. Український сніданок серед сніданків світу
Фото: Первый Криворожский
Українську кухню не сплутаєш із жодною у світі.
Є в неї свої особливі секрети, є екзотичні страви. Серед слов'янських кухонь українська набула широкої популярності.
Деякі страви української кухні увійшли в меню міжнародної кухні.
Кожен з нас снідає по-різному. Хтось п'є лише каву зранку, а інші їдять сирники, оладки, млинці чи легкі вівсяні каші.
Читайте також: Ранковий записник. П'яні вергуни
Україна
В інших країнах світу снданки трапляються дивними, іноді простуватими, але цікаво-смачними.
У Китаї снідають смаженим у фритюрі хлібом, рисовою кашею і локшиною.
У Франції ідеальний сніданок виглядає так: чашка кави і бутерброд з найсвіжішого багета.
Єгиптяни снідають мадамасом - стравою з квасолі, нуту, часнику і лимона.
В Італії зранку їдять тост з джемом. Турецький сніданок - це сир, оливки, фрукти, варення і омлет.
Турція