Предприниматели просят Януковича подписать Ассоциацию с ЕС через год

Предприниматели просят Януковича подписать Ассоциацию с ЕС через год

Фото: lenta-ua.net

Как сообщает пресс-служба украинского президента, на встрече Януковича с представителями Украинского союза промышленников и предпринимателей и Федерации профсоюзов Украины шла речь о том, чтобы отложить подписание соглашения об Ассоциации с ЕС. 

«На сегодняшний день у нас огромные проблемы с Россией, Казахстаном, куда мы отгружаем более 50% продукции. Это связано с таможенной политикой Украины и России, а также с правилами ВТО. Подписание соглашения об Ассоциации ограничит экспорт в страны Таможенного союза и может сделать продукцию неконкурентоспособной» - объяснил украинский промышленник и политик Валентин Ландик.

Он предложил перенести подписание соглашения а Ассоциации на год, чтобы иметь возможность подготовиться и закупить оборудование. Большинство промышленников его поддержали. 

Тем не менее, власти надеются подписать соглашение об Ассоциации с ЕС во время Вильнюсского саммита «Восточного партнерства», который пройдет в ноябре 2013 года.

Комментарии (93)

19:28, 14 ноября 2013

УБИЙЦА «НЕ брат тобі».
Закон Божий: «НЕ можеш поставити НАД собою ІНОЗЕМЦЯ, який
(не слов’янського етносу, але финно-тюркского без-етносу;
не націоналіст, але ШАвинист;
за це нас НЕ прощающий, проклинающий, анафемирующий левой р… языком, левой головы;
не русич, але «ОБРУСЕЛАЯ чудь»;
не українець, але то ли росссссиянин с 1721 г. по приказу «царя антихриста», то ли руссссский с 1918 г. по приказу коммуно-жыда Троцкого,
бо не іменник, але прилагательное: НЕ сущее, НЕ существенное, НЕ существующее в природе – искусственное БЕЗэтоноНЕнациональное «сборище САТАНИНСКОЕ»;
не ЄДИНИЙ тризуб, але ДВУголовый петух;
не ОДНОмовний з Богом і людьми, але «ДВУязычный грешник» – би-лингво-сексуал: один язык правой головы – для Бога, а другой богохульный, лукавый, славящий беса язык левой головы – для дьявола;
не чесний, але лжывый-лицемерный-ДВУличный-ДВОЕдушный;
не щирий, але лукавый – с московским 5 темпераментом;
не побожний, але НАДбожный каин, исав, надав, иуда искариот;
не первісно хрещений із язичників, але выкрещенный Романовыми из мусульманин – вероОТСТУПНИК, ищущий в своё оправдание вокруг себя «предателей родины» – «Московского улуса», «раскольника» вавмилоно-московской башни-империи, «врага народа» – «НЕ народа, а скотины, хама, дикой ОРДЫ, душегубов и злодеев»)
НЕ брат тобі» павлин-мавлин.

19:50, 14 ноября 2013

[Гость] світло, эк тебя торкнуло, братец... Аккуратней там с дозировкой, а то и до лазарета довезти не успеем. Бывали случаи, знаете ли...

20:14, 16 ноября 2013

[Гость] Добрый доктор, «НЕ вбий». 6-та заповідь Божа.
«Це значить: Бог дає (НАЦІОНАЛЬНЕ: щире побожне) життя від Життя Свого всякому творінню, всьому створеному буттю. Життя є найдорожче надбання Боже, звідси, хто (реги-анальная „тварина безмовна”) насмілиться робити ЗАМАХ на чиєсь життя, той зухвало відважиться на дорогоцінний маєток Божий – на саме життя Бога (Духа Святого, Який наповнив українську мову для чесної-ОДНОдушної молитви та спілкування з Богом і людьми). Всі ми тимчасові носії Життя Божого в собі, зберігачі Божої власності. Тому ми НЕ сміємо і НЕ можемо знищувати (ЧУЖИМ: богохульным лукавым бесовским ру-ро-шансоном убийцы-дьявола) це запозичене Боже Життя в собі та в інших.
1. Ми НЕ маємо права вбивати (щиру побожну ДУШУ-мову, отриману від Бога задармо).
2. Ми НЕ можемо вбивати (ЧЕСНЕ: ОДНОмовне-ОДНОдушне) життя (бо воно від Бога ОДНЕ – друге від дьявола: лживого, лицемерного, ДВОЕдушного, «ДВУязычного грешника», би-лингво-сексуала).
Один гончар зліпив вазу з глини, але недбайливі люди її розбили, гончар (Бог Творець всього видимого і невидимого) дуже засмутився і ВИМАГАВ відшкодування збитків. Людина (чрева и попы) теж виготовлена з такого ж дешевого матеріалу, що і ваза, але дорогоцінне в ній те, що є в людини душа, яка формує людину ЗСЕРЕДИНИ, і Дух Божий (Який наповнив слов’янську мову для щирого побожного спілкування з Богом і людьми), який ДАЭ душі ЖИТТЯ.
Так, ні (тарас картошка) отец, ні (московская) мать (их) НЕ мають права лишати (щирого побожного) життя своїх дітей, бо НЕ (земні) батьки дають життя дитині, але Бог ЧЕРЕЗ батьків. Батьки це посудина, в якій Бог замішує життя, і подоба печі, в якій Бог пече Хліб Життя. Раз батьки НЕ дають життя, значить НЕ мають права і віднімати її. Якщо ж батьки, які стільки роблять і піклуються про своїх дітей, НЕ мають права позбавляти їх життя, як можуть мати це право ті, хто випадково зустрівся в цьому світі з дітьми цих батьків?
В Чикаго, один сусід (финно-тюркский гибрид) спокусився на багатство (християнське первородство, слов’янство, історію, Русь…) іншого (слов’янського), пробрався до нього вночі і відтяв (1654 року) йому голову, потім забрав гроші і пішов додому. На вулиці він побачив УБИТОГО сусіда, що йшов йому на зустріч. Тільки замість відрубаної голови у вбитого сусіда була голова ВБИВЦІ. У жаху вбивця перейшов на інший бік і побіг не оглядаючись, але сусід з головою вбивці знову опинився попереду і йшов убивці назустріч. Обливаючись холодним потом, вбивця абияк дістався до дому, але не заснув. Зранку він знову побачив сусіда перед собою зі своєю головою. І так було кожну ніч. Тоді вбивця викинув вкрадені гроші. Але і це не допомогло. Вбивця здався суду і був засланий на каторгу. Але і в темниці вбивця бачив свого сусіда зі своєю головою на плечах. Він благав одного священика, щоб той молився за нього і дозволив причаститися, бо кається (НАДбожно, как каин – братоубийца и как иуда – богопродавец) у (національному) вбивстві.
„Не те, – відповів священик. Ти ніяк НЕ можеш (щиро та побожно) зрозуміти і ВИЗНАТИ, що життя твого сусіда – твоє особисте життя. Тому ти бачиш свою ВІДРУБАНУ (ино-сраными вонючими анафемами-помоями) голову на тілі убитого. Тим Бог дає тобі ЗНАК, що твоє життя, і життя твого сусіда, і УСЯКЕ життя людське РАЗОМ є ОДНЕ і те ж життя”. Засуджений (ще за земне життя) зрозумів, визнав, помолився, причастився і розповідав усім про диво: людина не може вбити іншого, не вбивши самого себе.»
Ось чому, богохульные – ру-матерные, лукавые – с московским 5 темпераментом, бес славные – славящие беса ру-ро-реги-ЯЗЫЧНИКИ (сабоданы, януковычы, кицаи, вилкулы…) в «вертепах РАЗБОЙНИКОВ» под ширмой «украинская» в Україні, де НЕ почути ВБИТОГО ангела нації – українську мову-ДУШУ, НІ в молитві, НІ в спілкуванні: партия реги-аналов «донецкой республики», ино-сраный патриархат Московского улуса, коммунисты-НЕхристи «и другие приключения шариковых» национальные САМОубийцы и УБИЙЦЫ.

Ссылка скопирована в буфер обмена