На 20 млрд грн продали продукції фудмейкери з Дніпропетровської області

Фото: Первый Криворожский

Цього року підприємства харчової та переробної промисловості Дніпропетровської області реалізували продукції на понад 20 млрд грн.

Їм вдалося збільшити виробництво ковбас, вершкового масла, круп та борошна

« Підприємці Дніпропетровської області забезпечують продуктами харчування не лише нашу область, а й інші регіони України. Крім того, експортують їх за кордон.

Відтак, мають стимул для розвитку та підвищення якості продукції.

Щороку підприємства області нарощують виробництво
», - зазначили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.

Читайте також: Криворізькі аграрії можуть поскаржитися на порушення прав фермерів

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, агропідприємства Дніпропетровщини майже на 40% збільшили виробництво вершкового масла.

На 20% зросло виробництво ковбасних виробів, на 18,5% - круп, на 13% - борошна та безалкогольних напоїв.