У Кривому Розі сформовані запаси борошна для забезпечення міста хлібом
Фото: Первый Криворожский
У Кривому Розі хлібобулочною продукцією забезпечується вся роздрібна мережа за заявками підприємців місцевими товаровиробниками.
Хлібозаводи забезпечені мукою, виробництво борошна йде у плановому режимі.
«Наше підприємство працює, виготовляємо 90 видів хлібобулочних виробів, у тому числі, 50 видів хліба. У перші дні війни ми збільшили обсяг виробництва майже вдвічі, оскільки був ажіотажний попит на хлібобулочні вироби. На той період дещо зменшили асортимент, але вже на сьогодні все стабілізувалось і продукція виробляється у повному асортиментному переліку. Хочу зазначити, що відпускні ціни на борошно не змінилися, тому й ціна на наш хліб залишається незмінною»,- сказала директор пекарні Ірина Юхименко.
Підприємство співпрацює з бюджетними організаціями Кривого Рогу, з малим та середнім бізнесом. В цілому, це понад 500 об’єктів бізнесу. Також, постачає продукцію до у Нікопольську, Кіровоградську та Херсонську області (це - 200 об’єктів бізнесу).
Із перших днів російського вторгнення у місті створюють потужний стратегічний запас продуктів.
Сформовані запаси борошна на кілька місяців з урахуванням усіх вимог щодо зберігання: і санітарні норми, і вологість, і температурний режим.
Оперативно тут: https://t.me/news_1kr
Обговорення у чаті: https://t.me/chat1krua