На 20 млрд грн продали продукції фудмейкери з Дніпропетровської області
Фото: Первый Криворожский
Їм вдалося збільшити виробництво ковбас, вершкового масла, круп та борошна
« Підприємці Дніпропетровської області забезпечують продуктами харчування не лише нашу область, а й інші регіони України. Крім того, експортують їх за кордон.
Відтак, мають стимул для розвитку та підвищення якості продукції.
Щороку підприємства області нарощують виробництво», - зазначили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.
Читайте також: Криворізькі аграрії можуть поскаржитися на порушення прав фермерів
У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, агропідприємства Дніпропетровщини майже на 40% збільшили виробництво вершкового масла.
На 20% зросло виробництво ковбасних виробів, на 18,5% - круп, на 13% - борошна та безалкогольних напоїв.