Відкрито голосування за криворізьких кандидатів на Премію обласної ради

Відкрито голосування за криворізьких кандидатів на Премію обласної ради

Фото: oblrada.dp.gov.ua

Стартувало онлайн голосування за претендентів на премію обласної ради.

Триватиме воно рівно два тижні. Кожен мешканець області може віддати свій голос за кандидата.

Головна винагорода - 15 тисяч гривень (сума без урахування податків).

Головна мета премії Дніпропетровської обласної ради - визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові області і всієї України.

Проголосувати можна за допомогою системи BankID. Таке нововведення започатковано, аби уникнути махінацій із «накруткою» голосів і максимально захистити прозорість даних.

Всього премія поділена на 11 категорій.

У кожній категорії можна обрати потенційного лідера лише один раз.

У цьому році кандидатами на отримання Премії стали 135 осіб.

Зазначимo, що майже у кожній категорії є представники Кривого Рогу. А саме: Микита Водзянський (студент КЕІ), Антон Шаповалов (інспектор третьої роти третього батальйону УПП Кривого Рогу), Вікторія Коцуба (студентка КЕІ), Ганна Нікітіна (викладач КНУ), Роман Шляхтич (доцент кафедри історії України та правознавства КДПУ), Олег Давиденко (керівник гуртка «Основи комп’ютерної графіки»), Дар’я Рижакова (курсант факультету №1 ДЮІ МВС України), Ігор Деркач (організатор музичних та творчих молодіжних заходів), Сергій Заїка (учень Криворізького-ліцею інтернату) та інші активні криворіжці.

Нещодавно редакція сайту «Перший Криворізький» писала про хороброго інспектора третьої роти батальйону УПП Кривого Рогу, який потрапив у категорію «За геройські вчинки, самовідданість при виконання громадського обов’язку, внесок у зміцнення державності».

«З проведенням кожного конкурсу Премії на широкий загал виходять молоді, соціально-активні, креативні мешканці з різних куточків Дніпропетровщини! Такі люди заслуговують на гідну мотивацію і вдячність з боку держави та суспільства. Саме тому головною метою нашого конкурсу є підтримка талановитих спеціалістів, аби, так би мовити, запобігти «відтоку мізків» з України. Ми щиро вболіваємо за наших земляків!», - наголосив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Проголосувати за номінантів можна за посиланням: https://oblrada.dp.gov.ua/vote/




Комментарии (1)

MedikoMent

08:46, 22 мая 2018

Какая премия? Вы о чем?...

Ссылка скопирована в буфер обмена