Неєвропейські звіти Євгена Удода про мандри до Європи

Неєвропейські звіти Євгена Удода про мандри до Європи

Фото: Facebook.com

Схоже на те, що перший заступник міського голови повернувся з закордонного відрядження без європейських «вірусів публічності». Принаймні про таке свідчать аналізи інформації, яка надходить з виконкомівських кабінетів.

Це традиційно по-криворізькому порційні подачі «зручним» слухачам – ТРК «Рудана» і лояльним «громадським організаціям» у присутності кореспондента тієї ж телекомпанії.

Звичайно, пан Удод – досвідчений діяч місцевого самоуправління і не потребує того, щоб його вчили, як і кому подавати інформацію. Однак видається, фахівці, які займаються забезпеченням висвітлення діяльності органів виконавчої влади у Кривому Розі, зовсім не переймаються тим, щоб результати винятково особливої поїздки заступника мера до Європи відкрилася цілком і повністю.

Не будучи рекламними агентами ТРК «Рудана» чи піар-менеджерами виконкому міської ради, ми відсилаємо зацікавлених криворіжців до Ютубу, де вони зможуть почути, що відрядження Є.Удода було плідним, що «підкріплюється» захопленими поглядами журналіста-руданівця і «общественников», а також побачити, що сам Євген Григорович переконливий як гість руданівської студії.

Водночас ми продовжуємо звертатися до Є.Г.Удода з закликом провести відкриту пресову конференцію, щоб мати змогу донести привезену з Європи інформацію до тих криворіжців, які не мають звички переглядати передачі муніципального телебачення, але мають право на отримання публічної інформації.

Комментарии (11)

brEXIT

20:15, 11 ноября 2016

Так "схоже" или это всё-таки "соточка"?

Тристан

21:10, 11 ноября 2016

Ни о чем

Bлaдислав

21:21, 11 ноября 2016

Вилкул, Арселор, Удон, чс каеровцев всё с каждым днём ростёт, хто будит следующий.

Bлaдислав

21:22, 11 ноября 2016

Удод

Никита Арзамян

06:13, 12 ноября 2016

Ну арселор погорел все-таки с увольнением пацанов-АТОшников))

Васько

21:37, 11 ноября 2016

Если деньги не тырить из бюджета, то и в Европе их искать не прийдется.

Sviatoslav

06:57, 12 ноября 2016

Лохо-рабы схавают и это.

Coyot

09:57, 12 ноября 2016

тут есть маленький подлог! вед удод прав, такова количества мини такси как в Украине нет не где.смотрим в корень; мне как обычному человеку не имеющего машину, или не хозяин маршрутного такси, такой прикол как езда по городу по цене 6 гривен !!! просто не мыслима в виду того ; что моя зарплата, да и в большей части жителей города в среднем просто ровна 1 минимальный оклад!!!
Берем оплату ком услуг!! которая с 2015-2016 выросла в РАЗЫ , и еще раз в РАЗЫ!!!...... а З/П тупо стоит на месте.
В итоге мы имеем НИЩЕТУ при ИНДУСТРИАЛЬНО РАЗВИТОМ ГОРОДЕ!!!....
Где и от куда на данный момент ПИТАЕТСЯ ВСЯ украинская ШЛЯХТА.
то вопрос по передвижению по городу должен быть решен в пользу пассажиров, ......
Работаем в одном конце города, а спим в другом конце города! и ездить по две а то и по три пересадки с одного конца города в другой!! ЭТО ОЧЕНЬ ДОРОГО!

anty

21:59, 12 ноября 2016

и гиде "майдан"? ви не скакали?

jacky

10:01, 12 ноября 2016

скадывается впечатление, что бонзы шукають себе раёк опосля грандиозного шухера, который накрывает як ота тьма всю страну, где разруха и счета за тепло превращаются в туалетную бомагу. грядёт народный гнев и чуваки готовят места поближе к побережью адриатики.

150

16:50, 12 ноября 2016

Если бы Удод привез из-за "бугра" подписаные договора для Кривбасса,то он бы бежал впереди паровоза,собрал бы всех журналистов и общественников и торжественно докладывал о проделаной работе.
А так,он был в "так называемой командировке",а точнее у себя, в Польше,у своей семьи и ему за это еще залатят командировочные в валюте. Красота!

Ссылка скопирована в буфер обмена