Найгірші подарунки на Різдво та Новий Рік

Найгірші подарунки на Різдво та Новий Рік

Фото: canva

Іноді кожен отримує подарунок, який не відповідає його особистим смакам. Проте, щоб зробити справді поганий різдвяний подарунок, потрібно докласти певних зусиль, редакція “Першого Криворізького” підібрала список поганих, дуже поганих подарунків.

Продукти для людей з обмеженнями у харчуванні:
  • У багатьох випадках їжа стає чудовим різдвяним подарунком. Ви можете самостійно спекти печиво, пляшку вина або подарувати бабусі банку ікри. Однак ці подарунки стають менш чарівними, коли вони суперечать дієтичним обмеженням одержувача. Ось кілька швидких і простих способів потрапити у список найгірших різдвяних та новорічних подарунків:
  • Солодощі та цукерки для діабетика
  • Пляшка хорошого алкоголю для людини, яка намагається кинути пити
  • Цитрусові для алергіків
  • Набір горіхів для людини з алергією на арахіс
Хвостатий вихованець
Майже всім подобається бачити кошеня або цуценя, але це не означає, що всі готові завести домашнього улюбленця на Різдво або Новий Рік. Є велика різниця між бажанням погладити цуценя або кошеня і готовністю до догляду за ним. Відмовтеся від подарунків тварин, якщо цього пункту не було у переліку бажань отримувача.

Що спільного між поганими подарунками
Купівля поганих різдвяних та новорічних подарунків зрештою зводиться до того, що дарувальник не думає про почуття отримувача. Враховуйте смаки та потреби людини, якій ви щось даруєте, і ваші подарунки ніколи не потраплять до категорії найгірших. Ключ до чудового різдвяного подарунка — уважність та турбота.

Читайте також: Що подарувати дорослим дітям на Різдво та Новий рік

Ссылка скопирована в буфер обмена