Пресс-релиз

На Північному ГЗК підвищують якість медичного огляду

На Північному ГЗК підвищують якість медичного огляду

Фото: Метінвест

В медпункті Першотравневого кар’єру Північного ГЗК встановили два універсальних апарати для проходження передзмінних та передрейсових медоглядів. На придбання сучасної техніки компанія Метінвест спрямувала 2 млн гривень.

Апарат ЕСМО (електронна система медичних оглядів) оснащений екраном з відеокамерою, зручним посадковим місцем. Завдяки сучасній системі всі дослідження проводяться одночасно. За 70 секунд апарат перевіряє стан центральної нервової системи, артеріальний тиск, температуру. Після того, як всі дані зафіксовані, працівник ставить свій підпис на табло і отримує чек з допуском до роботи. Індивідуальні данні зберігаються в електронному журналі.

Новинку здоровпункту оцінили гірники кар’єру. За словами працівників цеху, медогляд став якіснішим і водночас простішим. В результаті, на 200 працівників, які мають пройти обстеження до початку зміни, витрачається в 1,5 рази менше часу.

«Компанія Метінвест турбується про здоров’я своїх працівників. У виробничі цехи придбали сучасні засоби захисту, у необхідній кількості - спецодяг та взуття. Велику увагу приділяємо обладнанню для аварійно-рятувальних робіт та виконання робіт на висоті. Щороку оновлюємо медичну техніку в здоровпунктах комбінату. У великі цехи в наступному році плануємо придбати ще чотири апарати ЕСМО. Передзмінний та передрейсовий медогляди з використанням сучасної техніки дозволять ретельно стежити за станом здоров'я кожного співробітника, знижувати виробничі ризики та ймовірність нещасних випадків», — відзначив Орландо Торрес Мачадо, директор з охорони праці, промбезпеки та екології ПівнГЗК компанії Метінвест.

Нагадаємо, у листопаді на Північному ГЗК облаштували полігон для відпрацювання навиків при роботі на висоті.




Комментарии (7)

Psichodozer

15:05, 22 декабря 2021

не мог он так сказать, он украинского языка не знает от слова "совсем"

sserh

16:15, 22 декабря 2021

показали бы так сказать пример)) научили бы родному языку) а вообще каждый в праве говорить и писать на любом языке

Final Cut 4,30

15:41, 22 декабря 2021

Як можна підвищувать те, шо і так на уровні Євпропі))

sserh

16:14, 22 декабря 2021

ничего себе, не в каждой больнице встретишь такой оборудование, молодцы, подготовились

Frank The Irishman

17:05, 22 декабря 2021

Чисто визуально похоже на такие же аппараты в Китае в их больницах. Тоже измеряет всякие показатели автоматически. Удобно.

Костян4ик

20:29, 22 декабря 2021

несколько показателей всего за минуту, у нас на предприятии на измерение АД тратят минуты 3, не меньше

Фрося Поцелуева

02:21, 23 декабря 2021

Во всех бы больницах и поликлиниках так бы заботились о гражданах Украины! а то как зайду в районную нашу поликлинику - так ужас!

Ссылка скопирована в буфер обмена