Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіака: чого чекати від Водяного Тигра

Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіака: чого чекати від Водяного Тигра

Фото: Первый Криворожский

Символ 2022 року – Чорний водяний Тигр – декому може здатись незрозумілим та навіть зловісним.

Тигр — це взагалі тварина непередбачувана, але насправді деякі люди розуміють його зовсім інакше.

Цьогоріч ми беремо до уваги такі якості роду котячих: далекоглядність, інтуїція, гнучкість, стійкість і здатність до швидкого реагування.

Чорний водяний Тигр – серйозна тварина. Тигр, як тварина року, наполягає на серйозному ставленні до життя.

Тобто, на успіх можна розраховувати лише в тому випадку, якщо ставити мету і робити все для її досягнення.

Ось що обіцяє принести рік Тигра всім знакам зодіака у 2022 році:

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен – знак, який відрізняє гарна інтуїція, а тому в новому році він чітко ловитиме потрібну хвилю і з усіх ситуацій виходитимуть не просто переможцями, а й із трофеями. Прогноз на значне поліпшення матеріального становища дуже сприятливий, причому гроші необов'язково доведеться заробляти у поті чола: можливі великі бонуси та подарунки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Для Тільців у новому році правило: якщо десь забереться – десь обов'язково додасться. Зміни можуть бути кардинальними: шлюб або перспективне знайомство, зміна місця роботи, сфери діяльності та переїзд. Від Вас потрібно одне: не чинити опір новому, а навпаки — пірнати з головою до нових вражень.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Для Близнюків цей рік буде особливим: Тигр відкриє багато доріг, що приведуть до успіху. Це не означає, що успіх настане швидко, але Близнюкам терпіння не позичати. До того ж Водяний Тигр підтримуватиме їх і морально, і матеріально: інтуїція підказуватиме правильні рішення, а робота гідно та вчасно оплачуватиметься. Ймовірний сильний спалах почуттів, закоханість, яка переверне звичний уклад життя. Шлюб, укладений у рік Чорного водяного Тигра, зробить Близнюків щасливими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Для Раків у 2022 році буде важливим вміння робити правильний вибір: шансів буде дано багато, але не всі вони рівнозначні. Крім того, багато шансів з'являтимуться в парі, а сидіти на двох стільцях якщо й вдасться, то ненадовго. Так, наприклад, можливі практично одночасні знайомства, пропозиції роботи. 2022 — сприятливий рік для накопичення матеріальних благ, великих покупок.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Для Левів рік буде "повільним": Тигр "розтягує" час і гальмує події, щоб змусити представників цього знака до кожного кроку поставитися вдумливо. Діяти потрібно лише тоді, коли ситуація дозріла. Наприклад, партнери, які зустрічаються досить давно та об'єднані коханням, цього року можуть укласти шлюб, який їх не розчарує. У фінансовому плані Тигр Левів не притискає: багатьом представникам знаку вдасться дуже добре заробити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Рік Чорного водяного Тигра для Дів позитивний. Але нотка несподіванки відсутня: усі "трампліни для стрибків" споруджені ще минулого року. Вам залишається пожинати плоди. Стосунки з коханою людиною можуть вийти на новий рівень: може прийти рішення якщо не одружитися, то жити під одним дахом. Так само і з кар'єрою, але не так одноголосно позитивно: або звільнення, або кар'єрний зліт, або зміна місця роботи.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Терези – найщасливіший знак Зодіаку цього року. Ну просто щастить, без жодних умов! І цим потрібно скористатися. Вирішіть всі свої невирішені проблеми, справи, відкладені в "довгу скриньку". У знайомствах обов’язково будуть перспективи. Самотні Терези не повинні відмовлятися від публічних заходів: є шанс, що свою пару ви знайдете саме там.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У Скорпіонів буде можливість кардинально змінити своє життя. З рішенням краще не затягувати: Чорний водяний Тигр двічі не пропонуватиме. Швидше за все, зміни стосуватимуться професійної сфери, але вони потягнуть за собою зміни і в решті всіх сфер (насамперед, фінансової). Ймовірно, що цього року зав'яжуться відносини з цікавою людиною, які розвиватимуться не так швидко, як хотілося б, але зрештою переростуть у близькі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Для Стрільців 2022 рік буде ніби поділений на дві частини, причому нерівні. Спочатку потрібно буде розібратися із незакінченими справами, зробити почате, а потім можна приступати до нових звершень. І тільки від самих Стрільців залежить, наскільки їм вдасться просунутися: якщо затягнути першу частину, то на нове і цікаве, те, що покращить Ваше життя, часу залишиться небагато. Тому візьміть активний старт із самого початку року. У самотніх Стрільців буде велика спокуса відновити стосунки з кимось із колишніх – просто так, щоб не бути на самоті.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Від Козерогів знадобиться здатність підлаштовуватися під ситуацію і йти на компроміси: натомість Тигр обіцяє суттєво покращити їхнє фінансове благополуччя. Можливе стрімке просування по службі або зміна виду діяльності. Нові висоти доведеться освоювати в будь-якому випадку, але не сподівайтеся лише на себе, скористайтеся допомогою досвідчених людей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У всьому Зодіаку немає знака, якому Змія приготувала крутих життєвих поворотів більше, ніж Водолію. Насамперед, це стосується особистого життя. Може здаватися, що Водолії керують ситуацією, але карти будуть в руках зірок. Але Тигр мудрий: він не чекає, коли Водолії самі почнуть ворушитися, а змушує їх це робити.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чорний водяний Тигр радить не вгамовувати свої пристрасті, але пам'ятати: гаряче серце краще, ніж гаряча голова. Цьогоріч треба розслабитися і відпустити свої думки у вільний політ. Вас чекає вдача і успіх: як у роботі, так і в стосунках.

Комментарии (1)

Final Cut 4,30

20:10, 31 декабря 2021

Женский журнал))

Ссылка скопирована в буфер обмена