Після ослаблення карантину на відпочинок до літніх таборів вирушили понад 120 хлопчиків та дівчаток Дніпропетровської області

Після ослаблення карантину на відпочинок до літніх таборів вирушили понад 120 хлопчиків та дівчаток Дніпропетровської області

Фото: Первый Криворожский

Перша в цьому році група дітей з Дніпропетровської області вирушила на літнє оздоровлення – до таборів «Артек» та «Молода гвардія». Там безкоштовно відпочине понад 120 хлопчиків та дівчаток. Про це повідомила начальниця відділу департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Ірина Криворучко, пишуть на офіційному сайті.

Раніше редакція «Першого Криворізького» повідомляла, що не всі дитячі табори в Україні відкрилися з 1 серпня.

«Путівки оплачують із державного, обласного та місцевого бюджетів. Цього року через карантин початок сезону затягнувся. Та нарешті вже перша група дітлахів вирушила до місць відпочинку», - говорить начальниця відділу департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Ірина Криворучко.

Зазначимо, що до кінця літа відпочити у таборах зможуть 679 дітей.

У київському «Артеку» та одеській «Молодій гвардії» відпочине 124 дитини з Дніпропетровщини, ще 555 маленьких мешканців регіону в інших оздоровчих центрах – Запорізької та Херсонської областей.

«Наразі готуються до відкриття і два дитячі табори на Дніпропетровщині – у П’ятихатському та Царичанському районах. До заїзду дітей все приводять у відповідність до карантинних норм. А це і відстань між ліжками у спальнях та столами у їдальні, і наявність дезінфекторів тощо», – говорить Ірина Криворучко.

За перші три місяці 2020-го, до початку карантину, в дитячих оздоровчих центрах України встигли безкоштовно відпочити понад 530 дітей із Дніпропетровщини.


Комментарии (3)

Дед Чудодей

11:44, 12 августа 2020

Аж 120 детей - какое достижение. Забыли только сравнить с прошлогодними цифрами.

Вадим

13:48, 12 августа 2020

А при чём фото этой лужи,возле которой утром машиной бороздят песок чтоб слой пыли после ночи перемешать

SemS

15:16, 12 августа 2020

Не ет бесплатные прививки и обмен болезнями((( заразят и выпустят, потом посмотрят- кто выживет.... Искуственный естественный отбор (((

Ссылка скопирована в буфер обмена