На правах рекламы

Бритіш Американ Тобакко анонсувала продаж безтютюнових нікотинових паучів VELO у Кривому Розі

Бритіш Американ Тобакко анонсувала продаж безтютюнових нікотинових паучів VELO у Кривому Розі

Фото: VELO

18+ Ця продукція містить нікотин і викликає залежність.

Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.


Нещодавно компанія Бритіш Американ Тобакко представила в найбільших містах України свій новий продукт VELO, а тепер він доступний також у Кривому Розі.

VELO - це безтютюнові нікотинові паучі, які вже користуються попитом у світі. Вони передбачають зручний спосіб споживання нікотину без диму і попелу, не створюючи дискомфорту для оточення. Нікотинові паучі компактні та зручні: їх без проблем можна використовувати у кінотеатрі, кафе, літаку та будь-якому іншому транспорті. До складу продукту входять: нікотин, мікрокристали целюлози, вода й ароматизатори.

«Споживачі VELO динамічні та відкриті новому. Трансформуючи всю індустрію, ми надаємо їм альтернативні продукти, які підходять будь-якому ритму життя. Сьогодні ми раді представити цей продукт і у Кривому Розі», - коментує Віталій Павлусь, директор комерційний Бритіш Американ Тобакко Україна.

Поширеність паучів зумовлена їхньою унікальною формулою, яка забезпечує тривале нікотинове насичення. Крім того, можна вибрати продукт, що містить необхідну кількість нікотину. Залежно від цього паучі бувають різної міцності: Easy, Medium, Strong або X-Strong. Вони також різняться між собою за смаком: м’ятні Polar Mint, Ice Cool, Freeze та ягідні Berry Frost. Для повнолітніх курців, які вирішили вперше спробувати продукт, рекомендується почати знайомство з найлегшої міцності – Easy.

Використовувати VELO дуже легко: треба лише розмістити пауч між яснами і верхньою губою. Тримати пауч рекомендується до 30 хвилин. Після використання паучі викидають в урну для сміття або кладуть у спеціальний відсік в упаковці. Докладну інструкцію ви знайдете на етикетці продукту та сайті VELO.

Придбати паучі VELO можна в магазинах роздрібної торгівлі або замовити на сайті.



Комментарии (7)

Ирбис

11:05, 07 мая 2020

Ну и кому это надо)

Трамвайчик

11:12, 07 мая 2020

Та колите уже этот никотин себе сразу в вену, будет надежнее всего и точно уж без дыма.
Ну а пока на вас, курящих лохах, делают миллиарды. Возводя в культ всякие "девайсы".
Скоро и для нас, алкашей, придумают наверное херню подобную.

Spasaisya

11:36, 07 мая 2020

Ннну выживать нужно

copy

15:06, 07 мая 2020

Реклама данных изделий незаконна.

ivan68

16:01, 07 мая 2020

А я виробляю без акцизний самогон. Без акцизний самогон в рази краще акцизного пійла. Його також без проблем можна використовувати у кінотеатрі, кафе, літаку та будь-якому іншому транспорті, головне перелити в пляшку з під кефіру. До складу продукту входять: цукор, дрыжджі, вода пітна (не плутати з водою з під крана), ароматизатори на вибір.

ivan68

19:19, 07 мая 2020

Это под заказ. Один из ароматизаторов. Могу сделать настойку из стоячих носков.

0

17:52, 07 мая 2020

Легкие никотиновые наркотики?

Ссылка скопирована в буфер обмена