У Кривому розі ліквідували «сучасні» гральні клуби

У Кривому розі ліквідували «сучасні» гральні клуби

Фото: ГУ НП Дніпропетровської області

45-річний мешканець Кривого Рогу, організатор гральних будинків запровадив новітні технології у розвиток свого бізнесу. Замість комп'ютерів та автоматів у закладі використовували планшети.

Про це повідомляє прес-центр Управління захисту економіки в Дніпропетровській області.

Нещодавно, працівники Управління захисту економіки Національної поліції України в Дніпропетровській області ліквідували підпільні гральні заклади. Один знаходився в більярдному клубі, інший - у кафе.

У приміщенні була відсутня комп'ютерна техніка та автомати, на яких зазвичай здійснюється гра. Замість цього планшети, на яких встановлені спеціальні програми для азартних ігор в режимі он-лайн.

Адміністратори приймали від гравців ставки у вигляді грошових коштів. Працівники закладу, використовуючи логін та пароль, заходили на сервер, що знаходився за межами України, та здійснювали оплату. Після проведення відповідної процедури, клієнти приступали до гри.

Працювали клуби в закритому режимі. За дві години роботи закладів відвідувачі зробили ставки на 4 тисячі гривень. При появі правоохоронців гравці намагались заховати планшети.

Працівники УЗЕ вилучили гральне обладнання, гроші та чернетки з чорновою бухгалтерією.

В ході санкціонованих обшуків за місцем мешкання організатора та його автомобіля, працівники поліції також вилучили особисті блокноти з чорновою бухгалтерією, 15 мобільних телефонів та десятки чеків про сплату Інтернет послуг на суму 15 тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за статтею 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, працівники Управління захисту економіки встановили коло осіб, які можуть бути причетні до організації грального бізнесу.






Комментарии (2)

16:38, 29 декабря 2015

А как Вам клубы "Национальная лоторея"? Такие же игровые автоматы,как раньше . Просто название "аризона " сменили на другое.

20:48, 29 декабря 2015

Та легализируйте уже казино, а не налоги на все подряд повышайие!

Ссылка скопирована в буфер обмена