Дніпропетровщина запустила ще півсотні електронних послуг

Дніпропетровщина запустила ще півсотні електронних послуг

Фото: travelnews24.ru

На порталі iGov.org.ua для Дніпропетровської області з'явилося ще 53 електронні адмінпослуги. Відтепер мешканці регіону можуть користуватися 109 послугами в режимі он-лайн. Це найбільша кількість в Україні, повідомив радник голови облдержадміністрації Юрій Голик під час щотижневого публічного звіту.

«Керівник області Валентин Резніченко поставив завдання до кінця року перевести в електронний вигляд 80% всіх адмінпослуг. Ми йдемо чітко за графіком, навіть трохи його випереджаючи, і разом з IT-волонтерами виконаємо завдання. Електронні послуги дуже важливі, бо спрощують життя людей та в десятки разів знижують корупцію», - наголосив радник голови ОДА.

Відтепер на Дніпропетровщині не виходячи з дому можна отримати витяг з реєстру платників податків, довідку про відсутність заборгованості в бюджет, зареєструвати громадське об’єднання та багато іншого.

«iGov є і треба ним користуватися. Кожен повинен зрозуміти - реформи і боротьба з корупцією починаються з нас. Звичайні люди, ІТ волонтери провели реформу в наданні адмінпослуг. Вони жителі Дніпропетровщини. І ми пишаємося цими людьми. Запрошую кожного долучитися до реформування регіону та країни», - додав радник очільника регіону.

З ініціативи очільника області Валентина Резніченка Дніпропетровщина крок за кроком переходить в режим онлайн. Вже має 100 електронних адмінпослуг. Легко, в кілька натисків мишкою, держслужбовці переводять в електронний вигляд свої закупівлі. Все Prozorro. Цього тижня на сайті ОДА почав працювати окремий портал петицій – e-petition.dp.gov.ua. Тепер подати колективне звернення до очільника регіону просто.


Комментарии (3)

09:20, 09 ноября 2015

Зробіть послуги ( документи ) отримання паспорту закордонного он лайн.

12:41, 09 ноября 2015

Уже сделали

11:46, 11 ноября 2015

Это получается,что заменят людей компьютером и оставят без работы

Ссылка скопирована в буфер обмена