Строки для подачі документів на оформлення субсидії не обмежені

Строки для подачі документів на оформлення субсидії не обмежені

Фото: business.ua

Мешканці Дніпропетровщини дедалі частіше звертаються на «гарячі лінії» голови облдержадміністрації та департаменту соцзахисту населення ОДА з питаннями оформлення субсидій.

Спектр питань – широкий. Продовжуємо цикл публікацій відповідей на 10 найактуальніших питань. Сьогодні відповідаємо на наступне:

Наразі я знаходжуся за кордоном, повернуся лише у липні, після чого маю намір подати документи на оформлення субсидії. Підкажіть, чи є якісь строки для подачі документів на оформлення субсидії?

Подати документи на оформлення субсидії можна будь-якого місяця. Строки не обмежені. Нарахування субсидії здійснюється на 12 місяців з 1-го числа місяця, в якому буде подано заяву та декларацію. У Вашому випадку, якщо документи будуть подані до управління соцзахисту населення за місцем реєстрації у липні цього року, субсидію буде призначено з 1 липня 2015 року по 30 червня 2016 року.

Нагадаємо, отримати кваліфіковану консультацію щодо призначення субсидій можна за телефоном «гарячої лінії» департаменту соціального захисту населення ОДА (056) 713-63-09, 713-62-21, 713-66-18.

Також працює «гаряча лінія» голови облдержадміністрації - 0 800 505 600.

Ссылка скопирована в буфер обмена