У Криворізькому коледжі воїн АТО презентував власну фотовиставку

У Криворізькому коледжі воїн АТО презентував власну фотовиставку

Фото: Дніпропетровська ОДА

У Криворізькому коледжі Національного авіаційного університету один з бійців 17-ї танкової бригади Максим презентував авторську фотовиставку, присвячену військовим будням українських солдат.

Про це повідомляє департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Митець презентував роботи, присвячені військовим будням українських солдат. Серед знімків також багато портретів бойових товаришів Максима. Більшість робіт були зроблені під час перебування танкової бригади в селищі Попасне, що на Донеччині.

Переглянути експозицію прийшли понад 300 курсантів коледжу та військової кафедри, розташованої на території вишу. На виставці з курсантами зустрілися й інші бійці 17-ої танкової бригади та 40-го батальйону. Після презентації гостям провели екскурсію у музеї під відкритим небом, який розташований на аеродромі Криворізького коледжу Національного авіаційного університету.

У коледжі кажуть, що зустрічі із захисниками України тут проходять вже не вперше. У рамках патріотичного виховання воїни української армії часто проводять з курсантами години спілкування. Як зазначив начальник коледжу Анатолій Андрусевич, наразі понад 20 курсантів-випускників вишу перебувають в зоні АТО. Троє молодих солдат, які закінчили навчальний заклад, віддали своє життя, захищаючи Україну.

Ссылка скопирована в буфер обмена