На правах рекламы

Народ і армія єдині! І це не пусті слова…

ТОВ «Трансстандарт-2002» помогает армии

Фото: ТОВ «Трансстандарт-2002» помогает армии

Зважаючи на політичну ситуацію в країні, сьогодні увага більшості людей прикута до української армії. По всій Україні задіяні багаточисленні ресурси – від платних смс повідомлень до благодійних фондів. Активну позицію займають соціальні мережі. Однодумці та небайдужі українці об’єднуються в групи та намагаються через створені сторінки організовувати збір та надання допомоги українським військовим. В різних містах та містечках по всій країні городяни збирають допомогу та відправляють до військових частин найнеобхідніше.

Не залишаються осторонь загальнонаціональних проблем і криворіжці. Яскравий тому приклад, нещодавно 17-та окрема танкова бригада 6-го армійського корпусу Збройних Сил України, що базується на Макулані, отримала допомогу від місцевих підприємців, які вирішили зробити свій внесок у підвищення технічної забезпеченості військової частини. Керівництвом ТОВ «Трансстандарт-2002» було узгоджено та прийнято колективне рішення про надання благодійної допомоги криворізьким танкістам. Так, 8 квітня на подвір’ї  Будинку Офіцерів відбулася урочиста передача  п’ятнадцяти радіостанцій професійного призначення японського виробництва.  На зустрічі з криворізькими військовими були присутні: керівництво та працівники ТОВ «Трансстандарт-2002»: Елшад Меліков, Василь Колісниченко, Віталій Шаповал та Ігор Квартюк, начальник зв’язку військової частини В’ячеслав Дмітрієв, особовий склад частини та громадські активісти. Обладнання, що передали військовим, закуплено на суму понад 30 тисяч гривень. Подарунки приймав начальник зв’язку військової частини В’ячеслав Дмітрієв:

- За основними характеристиками нове обладнання не поступається, а в деяких аспектах і перевершує ті радіостанції, що були у нашому користуванні раніше. Важливими перевагами нових радіостанцій є: компактні габарити – нова рація виглядає як сучасний мобільний телефон, коли її попередниця мала вагу у 16 кг; дальність вони мають однакову, але за рахунок більш нових технологій, нові рації передають більш якісний зв'язок. Тому для максимально ефективного виконання бойового завдання, мобільності та швидкості, звичайно, краще використовувати маленькі переносні радіостанції. А гарнітура  «hads free» дозволяє передавати та приймати інформацію без рук, що дуже зручно під час виконання завдання. Ми дуже вдячні за надання допомоги у цей непростий для всіх нас час! Криворіжці можуть покладатися на нас, ми збережемо спокій на рідній землі! Всі разом ми подолаємо труднощі!

Фінансовий директор ТОВ «Трансстандарт-2002» Елшад Меліков подякував за службу криворізьких військових та передав вітання від усього багаточисленного  трудового колективу підприємства:

- На загальних зборах ми обговорювали ситуацію, що склалась у країні, та проблеми, з якими зараз стикаються наші військовослужбовці. Одностайним було рішення про надання допомоги нашій місцевій військовій частині. По узгодженню з керівництвом частини було прийнято рішення про закупівлю сучасних радіостанцій. Всі українці зараз мають допомагати один одному, нашій державі та нашій армії. Нам небайдужа доля України, і ми будемо допомагати нашим військовим і надалі. У наших планах поїздка до однієї з військових частин, що базується на Півдні. Саме туди наша делегація доправить допомогу українським військовим. Допомагати армії сьогодні – це наш громадянський обов’язок!

Наступного дня, 9 квітня, делегація з Кривого Рогу вирушила на Південь України. Військова частина, куди було вирішено доправити допомогу, знаходилась у Миколаївській області. До слова, цього разу криворізькі підприємці везли до частини продукти харчування.  Було закуплено понад 2 тонни продуктів: кілька мішків з крупами (гречана, пшенична та рис), упаковки рибних консервів та згущеного молока, упаковки з олією, різноманітні приправи, великий асортимент макаронних виробів, сигарети та медикаменти.

Заступник командира бригади по роботі із особовим складом, підполковник Василь Іванович Стасієв зустрів нас цікавою розповіддю про будні військових на час зборів, а також запевнив, що з такою щирою підтримкою українців, яку відчуває наша армія, всі труднощі буде подолано:

- Бойовий дух на висоті! Так думаю не тільки особисто я. Хочеться запевнити всіх, і в першу чергу, жителів міста Кривий Ріг, звідки до нас приїхала дуже приємна делегація, що ми зробимо все можливе, щоб виправдати довіру українського народу! Іншого шляху у нас немає…Народ і армія сьогодні єдині! Як би ця фраза шаблонно не звучала. Коли таке є наповнення цих слів, її актуальність і реальність відчутна саме зараз, у непрості часи для України.

Для гарного настрою у військовій частині є свій автоклуб. Тут показують кіно, здебільшого, військові полюбляють фільми на військово-патріотичну тематику, також популярністю користуються романтичні стрічки. У автоклубі є музична апаратура та навіть ді-джейський пульт. До частини регулярно привозять пресу, тож, навіть у полях військові завжди в курсі подій на Україні. Харчування військової частини забезпечує загальна кухня, а здоров’ям опікується медична частина. 

Проводжаючи нашу делегацію, підполковник Василь Іванович Стасієв передав криворіжцям сердечні слова подяки:

- Хочу від себе особисто, від командування та особового складу подякувати за допомогу, яку ми сьогодні від вас отримали. Вона важлива і вагома для нас! Навіть сам вигляд процесу розвантаження вже вселяє надію та піднімає бойовий дух. Для військових важливо відчувати підтримку українців з різних куточків нашої України. Маємо надію, що з вашою допомогою  бойове завдання буде виконано на відмінну оцінку. Служимо народу України!

P.S. Коли ми планували матеріал про візит до військової частини, головною метою було розповісти про надану підприємцями  допомогу. Однак, після відвідування військових, керівництво ТОВ «Трансстандарт-2002» виступило з ініціативою створити на території підприємства пункт збору допомоги українським військовим. Наразі, у частині є гостра потреба у наступних речах:

-  Матраси (каремати, спальники)

-  Ковдри

-  Балаклави

-  Шапки-фески

-  Шкарпетки (тканина для портянок)

-  Жилети-розгрузки

-  Медикаменти (антибіотики)

-  Крем для рук

-  Машинки для стрижки волосся

-  Одноразовий посуд

-  Чай

-  Туалетний папір

Всіх, хто хочуть і можуть допомогти, просимо звертатися за телефоном: 098-775-35-08

Комментарии (26)

roughneck666

17:34, 15 апреля 2014

Все конечно круто,я только за,но КР,а почему не освещаете тех же механиков,которые там за свой счет и свое свободное время трудятся над ремонтов всей движимой техники ?
Уже давно несколько десятков людей из разных СТО и владельцев магазинов авто-запчастей вкладываются на Макулане, а это не освещают,как то не мило.

Nas

17:39, 15 апреля 2014

roughneck666, хм, может они светиться не хотят. Или же напишите админам - там люди норм.

roughneck666

17:46, 15 апреля 2014

Nas, кто светится не хочет?
Ну,то ,что с вояками на показуху не фоткались,это да, но блин,просто много моих знакомых к этому причастны,и о них НИ СЛОВА,а тут,о каких то ребятах,в костюмчиках,не,ну за рации спасибо конечно,но если уже освещать,то всех,а то так,ну,не правильно как то.

...

17:48, 15 апреля 2014

roughneck666, прочитай пометку справа, кто тебе не дает фоткатся?

Nas

17:49, 15 апреля 2014

roughneck666, я же Вам говорю: обратитесь в редакцию и о них возможно напишут. В чем проблема то?))

Sveboeva

17:58, 15 апреля 2014

roughneck666, напишите статью, оплатите ее, сделайте красивые фотки (чтобы не стыдно людям показать было) и вперед в редакции всех сми города! Люди своими делами показывают пример другим, хоть и за свои деньги...и ничего плохого в этом нет. Важно много делать, а эффект от "много разговаривать" известен всем)) простите за резкость!

Sveboeva

17:50, 15 апреля 2014

roughneck666, Репортаж о механиках был на ТРК Рудана давно уже)) внимательно следите за новостями города! Интервью там давал какой-то механик (может даже начальник цеха) с АМКР...И потом, сейчас любая помощь важна, как говорится, кто чем может...так что и за это спасибо!

roughneck666

17:53, 15 апреля 2014

Sveboeva, а ссылку можно?
ДУмаю тут простят)

18:19, 15 апреля 2014

Svеbоеvа, что за реклама руданы??? Мы и так знаем как вы работаете!!! Качественно в кавычках. Админы удаляйтк рекламу этого гавноканала!

yalos

19:31, 15 апреля 2014

roughneck666, Об этом была статья.

Александр Поль

20:36, 15 апреля 2014

Денис., Это все верно, но лучше потратить на яйца 10 грн сегодня, чем потерять еще 160 млрд гривен ежегодно только на госсзакупках (сколько это пенсий? об этом пенсионеры не знают - значить это не считается?). Нужно менять систему, а не подстраиваться под нее.

...

17:47, 15 апреля 2014

хоть и реклама а дело хорошее! Поддерживаю такие инициативы.

17:49, 15 апреля 2014

Стране с армией нуждающейся в туалетной бумаге и носках вообще нефиг о войне рассуждать! Пусть договариваются как хотят, воевать им нечем! Украинцы не пушечное мясо!

18:02, 15 апреля 2014

[Гость] Лиса, будем зубами грызть этих зеленых путитских уродов. Пусть едут порядки в Чечню и Дагестан наводить. Как шакалы по чужой земле рыскают, выискивают всякую гниль, которая за 100$ родителей продаст.

brr82

21:28, 15 апреля 2014

[Гость] Лиса, В Великую Отечественную хуже было! И ничего выкарабкались

Ссылка скопирована в буфер обмена